• Enlace Slider home mascletás

Junta Central Fallera

El Turista Fallero presenta la seua edició número 79

Una de les revistes de les falles per excelència presenta la seua nova edició

El passat dijous 27 de febrer, la revista 'El Turista Fallero' va presentar als cines Lys de València la seua edició número 79. La revista inclou, com cada any, articles d'opinió i humor, així com de la història de les Falles. El públic també pot veure els esbossos de totes les falles que es planten a la ciutat de València i la comarca de l'Horta.

Al llarg de l'acte, presentat per la vicepresidenta de Cultura, Documentació i Publicacions de Junta Central Fallera, Pepa Gómez, es van repassar els continguts de la revista. Van intervindre el director de la publicació i vicepresident de JCF, Javier Tejero; Isa Falcó, dissenyadora de la portada; Marina Puche, fent la lectura del pregó escrit pel seu pare, Pepe Puche; Hernán Mir, relatant el text que el va convertir en guanyador del concurs de contes fallers; África Izquierdo, guanyadora del primer concurs de contes infantils amb El petards peresosos; i Sito Sanchís recitant la seua auca. A més, es va realitzar un homenatge a l'artista faller Vicente Almela, col·laborador de la revista, que es jubila enguany.

Entre els articles publicats trobem, per exemple, l'avanç pirotècnic de Mikel Pagoda, la crònica de l'any faller de Moisés Domínguez, la taula de debat sobre falles i política coordinada per Joan Castelló, l'entrevista a Vicente Almela realitzada per Javier Tejero, la falla mítica (aquesta vegada Bisbe Amigó-Cuenca de 1982) de Javier Mozas, la generació d'or d'artistes fallers escrit per Iván Esbrí i Alejandro Lagarda, la crònica d'un debat amb xiquets de Pepa Gómez, l'avanç de falles innovadores d'Adrián Gómez, l'humor de Carles-Andreu Fernández relacionat amb la limitació d'altura de les falles i la falla infantil mítica de Nou Campanar de 2008. També estan les entrevistes a les Falleres Majors de València, Consuelo Llobell i Carla García, a càrrec de Kepa Llona i un article de la presentadora Ana Cuesta sobre les falles com a aparador del disseny.

L'acte va finalitzar el visionat de l'espot de les Falles 2020 i el discurs del director de la revista, Javier Tejero.

Fotografies: Armando Romero

  • A44I8979
  • A44I8983
  • A44I8995
  • A44I9018
  • A44I9032

 

 

Fallas
Junta Central Fallera
Avenida de la Plata 117
46006 Valencia (ESPAÑA)
Teléfono 963 521 730
Horario: 17h a 20h

Junta Central Fallera informa sobre l'ús de les cookies en la seua pàgina web.

Llegir més

Accepte