• Enlace Slider home mascletás (2)

Junta Central Fallera

  • Inici
  • Notícies
  • L'Exposició del Ninot acull la quarta edició de l'Instameet del col·lectiu Igers Valencia

L'Exposició del Ninot acull la quarta edició de l'Instameet del col·lectiu Igers Valencia

Els i les instagramers van estar una hora a soles per a obtindre les millors instantànies

El diumenge 23 de febrer, l’Exposició del Ninot 2020 va rebre una visita molt especial. Per quart any consecutiu, el col·lectiu Igers Valencia, la comunitat d'instagramers valencians (@igersValencia), ha celebrat una trobada o "instameet" per a promocionar l’Exposició del Ninot a través de les seues instantànies.

La iniciativa, impulsada per la Delegació de Comunicació de Junta Central Fallera en col·laboració amb Igers Valencia, ha permés unir dues passions, la fotografia i les Falles, en única trobada. A més, amb la finalitat de promocionar les Falles i l’#ExpoNinot20 a Instagram, una xarxa social que cada dia té més adeptes. De fet, el compte de Junta Central Fallera suma cada vegada més amics i amigues i s'apropa ja als 40.000 seguidors.

Vora mig centenar de participants de la comunitat oficial d’instagramers de València van poder disfrutar d’una visita exclusiva per la mostra. Una hora abans de l’accés al públic general, els i les artistes van poder recórrer l’Exposició del Ninot tranquil·lament i detindre’s on volien per a fer els seus vídeos, fotografies o muntatges.

A més, des de l’Instagram oficial de Junta Central Fallera es va donar suport a esta trobada difundint tots els stories que es van realitzar durant la trobada.

Fallas
Junta Central Fallera
Avenida de la Plata 117
46006 Valencia (ESPAÑA)
Teléfono 963 521 730
Horario: 17h a 20h

Junta Central Fallera informa sobre l'ús de les cookies en la seua pàgina web.

Llegir més

Accepte