• Enlace Slider home mascletás

Junta Central Fallera

La Gala de Patraix

El sector Patraix celebra l'exaltació de les seves Falleres Majors


El passat 31 de gener, en La Ferradura, el sector Patraix va celebrar la seva tradicional Gala d'Exaltació en les seves Falleres Majors 2020.

Després de la recepció dels representants de les dotze comissions que conformen aquest sector, es va procedir al lliurament de trofeus dels diferents campionats que durant aquest exercici ha organitzat Patraix.

Posteriorment els assistents van gaudir d'un sopar embolicat en un ambient d'amistat i "germanor" fallera. Després vindria l'hora de les Falleres Majors, que esperaven amb nerviosisme el seu esperat moment.

L'acte va ser presentat per Iris Alonso i Pepa Esbrí, components de la Cort d'Honor de la Fallera Major de València 2016; i en el cas d'Iris, de la Falla Arxiduc Carles – Xiva, també de Patraix.

Inmaculada Guerrero va ser la mantenidora de l'acte amb un discurs molt pròxim i personalitzat cap a les Falleres Majors.

No va voler faltar a aquesta Gala, Consuelo Llobell, Fallera Major de València, acompanyada del seu Cort d'Honor, que va rebre de part de les Falleres Majors un peluix igual que el que elles tenen com a mascota del seu any.

Fotografies: Armando Romero

  • A44I1197
  • A44I1214
  • A44I1326
  • A44I1358

Fallas
Junta Central Fallera
Avenida de la Plata 117
46006 Valencia (ESPAÑA)
Teléfono 963 521 730
Horario: 17h a 20h

Junta Central Fallera informa sobre l'ús de les cookies en la seua pàgina web.

Llegir més

Accepte