• Enlace Slider home mascletás (7)

Junta Central Fallera

  • Inici
  • Notícies
  • La tercera edició dels Premis Amstel ‘Unes Falles de Categoria’ reconeixerà que "totes les Falles són especials"

La tercera edició dels Premis Amstel ‘Unes Falles de Categoria’ reconeixerà que "totes les Falles són especials"

Un gran concert i un innovador espectacle pirotècnic en La Marina de la mà de Ricardo Caballer, unes altres de les activitats d'Amstel

Amstel reconeixerà, una vegada més, que "totes les Falles són especials" i ho farà convocant la tercera edició dels Premis Amstel ‘Unes Falles de Categoria’. Amb aquests guardons, que complementen als de Junta Central Fallera, la companyia vol visibilitzar aquelles històries i persones que hi ha darrere de cadascun dels casals i que fan que cada Falla siga especial, així com reconéixer el treball, esforç i il·lusió de les 382 comissions falleres que contribueixen a fer d'aquesta tradició una celebració única.

La nova edició dels Premis s'ha presentat aquest dimarts 4 de febrer en un acte a la Casa de la Mar, al qual han assistit el responsable de màrqueting d'Amstel, Daniel Quer i el Director Regional de Relacions Institucionals d'HEINEKEN Espanya, Pablo Mazo, acompanyats pel Regidor de Cultura Festiva i President de Junta Central Fallera, Pere Fuset i la Fallera Major de València, Consuelo Llobell.

Amb aquesta acció, emmarcada dins del programa d'activitats previstes per Amstel per a aquests dies, la companyia reitera el suport que, des de fa més de tres dècades, ve oferint a aquestes festes i als valencians i posa de manifest, una vegada més, l'arrelament de la companyia amb la Comunitat Valenciana.

“Aquesta implicació es deu al fet que som la cervesa dels valencians. Som l'única cervesa de gran consum que es fabrica a la regió i, una cervesa feta a València, no pot faltar en la festa valenciana per excel·lència”, ha destacat Pablo Mazo, Director Regional Relacions Institucionals d'Heineken España.

Novetats en els premis

Com a mostra del compromís d'Amstel amb les Falles i amb totes les persones que fan gran aquesta tradició, la companyia ha decidit, en aquesta ocasió, augmentar el nombre de premis i entregarà per primera vegada tres guardons valorats en 10.000 euros cadascun.

Amstel vol reconéixer les diferents maneres de ser especial que tenen les Falles, alhora que utilitza la seua gamma de cerveses com a exemple. Per a això, el concurs establirà tres categories, on totes les maneres de ser especial tindran cabuda, des de les més emocionals a les més divertides.

En la Categoria ‘Amstel Original. Feta a València', la companyia buscarà aquella Falla històrica, la Falla 100% valenciana amb anys d'història i diverses generacions a la seua esquena i que, malgrat els temps de crisis, continua mantenint ferma la tradició fallera. La segona de les categories, denominada ‘Amstel Radler’, pretendre reconéixer a la falla més motivada de València, la que ha aconseguit fer una cosa única i irrepetible amb el millor dels recursos, el compromís i motivació dels seus fallers. Finalment, la tercera categoria, ‘Amstel Or 0,0’, premiarà a aquella falla on el material pirotècnic i el foc es converteix en l'element principal de la festa.

Les comissions, que podran presentar la seua candidatura fins el pròxim dia 1 de març, a través del microsite creat per a l'ocasió www.amstel.es/todasespeciales, hauran d'explicar quines activitats i iniciatives els fan especials i, per tant, mereixedores d'aquest reconeixement. A més, en la defensa de la seua candidatura, hauran d'incloure aquell projecte especial per al qual vulguen rebre el suport d'Amstel.

Les 9 que reben major suport, és a dir, les tres primeres finalistes de cada categoria, passaran a la següent fase de selecció, que tindrà lloc el dia el 4 de març, i en el qual hauran de convéncer a un jurat compost per la Fallera Major de València 2019, Marina Civera; el Director Regional de Relacions Institucionals d'Heineken España, Pablo Mazo; el comunicador Boro Peiró, el Pirotècnic Ricardo Caballer i el prestigiós xef valencià Ricard Camarena. Els premis a les Falles guanyadores de cada categoria s'entregaran el dia 13 de març en un esdeveniment a la fàbrica d'Heineken de Quart de Poblet, en el qual es reunirà les finalistes per a proclamar en directe als 3 guanyadors.

Cal destacar que, en l'edició de l'any passat, es van presentar 200 candidatures que van posar el focus en les vertaderes històries d'esforç, creativitat i compromís que hi ha en tots els casals, com la de la Falla Barraca-Espadà, guanyadora de la II Edició i l'aportació de la qual utilitzarà per a la reforma del seu nou casal després de cinquanta anys en actiu.

“Estem molt agraïts perquè la resposta de les edicions passades ha sigut sincerament impressionant i gràcies a elles hem pogut conéixer històries meravelloses que mereixien ser contades”, ha expressat Daniel Quer, responsable de màrqueting d'Amstel.

Per a tota la ciutat, per a tots els públics

Enguany, Amstel vol que tota la ciutat puga gaudir d'una gran experiència i, per a això, patrocinarà un gran concert amb un cartell a l'altura de les grans festes locals. La gran cita musical tindrà lloc el dia 5 de març, a les 20.00 hores, en Jardins de Vivers.

La companyia vol connectar amb els joves, fallers de casal i els que gaudeixen de la ciutat i les seues festes des del carrer, perquè puguen vibrar en directe amb un cartell d'artistes molt especial.

El grup oriolà Varry Brava, el grup murcià de música indie rock espanyol Secon; i la valenciana però internacionalment coneguda Llei Dj, seran els encarregats de posar la nota musical en aquest esdeveniment que pretén reunir a més de 7.000 persones.

Quant a la manera d'aconseguir les entrades, amb cada Amstel que es demane en un bar entre l'1 de febrer i el 3 de març, es rebrà un bo amb un pincode que s'haurà d'introduir a través de la pàgina web www.amstel.es/100x100experiencias. Per cada 10 pincodes introduïts, s'aconseguirà una entrada gratis. De la mateixa forma, per cada 36 llandes de la gamma Amstel comprades en els hipermercats Carrefour, entre el 24 de febrer i el 3 de març, l'usuari rebrà un bo pincode amb en el qual, en la mateixa web www.amstel.es/100x100experiencias podrà descarregar-se la seua entrada gratuïta.

Una mascletà històrica i innovadora

Com cada any, Amstel és patrocinadora de totes les mascletaes de la Plaça de l'Ajuntament. Perquè només una cervesa feta a València pot renovar el seu compromís any rere any i apostar per la seua vinculació amb el món faller.

Per això, la companyia, fidel al seu compromís amb l'art pirotècnic, organitzarà, de la mà de Ricard Caballer, i per quart any consecutiu, la primera mascletà de les Falles 2020, un esdeveniment pirotècnic sense precedents, que tindrà lloc el dia 29 de febrer en La Marina de València, enfront de l'espai Veles e Vents a les 20.00 hores.

“Després de l'èxit l'any passat de la mascletà més alta mai llançada, enguany sorprendrem els valencians amb un espectacle innovador. La nostra campanya parla de diferents maneres de ser especial; parla d'històries úniques, i per això amb nostra mascletà, enguany farem història”, ha destacat Daniel Quer.

Fotografies: Armando Romero

  • WhatsApp Image 2020-02-04 at 160200
  • WhatsApp Image 2020-02-04 at 160200 1
  • WhatsApp Image 2020-02-04 at 160201
  • WhatsApp Image 2020-02-04 at 160201 1
  • WhatsApp Image 2020-02-04 at 160202
  • WhatsApp Image 2020-02-04 at 160202 1

Fallas
Junta Central Fallera
Avenida de la Plata 117
46006 Valencia (ESPAÑA)
Teléfono 963 521 730
Horario: 17h a 20h

Junta Central Fallera informa sobre l'ús de les cookies en la seua pàgina web.

Llegir més

Accepte