• Enlace Slider home mascletás (7)

Junta Central Fallera

El Marítim exalta a les seues Falleres Majors

 L'Agrupació de Falles del Marítim va celebrar l'Exaltació de les seues Falleres Majors 2020

L'1 de Febrer les 46 falles del Marítim es donaven cita en el Palau de Congressos per a celebrar un acte tan especial com és l'exaltació de les Falleres Majors de l'agrupació.

El President de l'Agrupació, Pepe Pastor, al costat de la Mantenidora de l'Acte, Marina Civera, van anar realitzant la recepció oficial a les Falleres Majors de les diferents comissions de l'Agrupació, que al costat dels seus Presidents/as van passar pel photocall disposat per a l'ocasió.

Una vegada en l'escenari, tots els nous representants van rebre la insígnia de l'agrupació.

Les Falleres Majors de València, Consuelo Llobell i Carla García, no van voler faltar a la cita i van ser rebudes pel President de l'agrupació qui els va fer imposició de la insígnia de plata.

L'Exaltació va ser molt especial per a les falleres components de la Cort d'Honor Infantil, Amelia Ricart i Cristina Patricia Marcos, així com per a Deborah Pascual i Marta Tejedo, components de la Cort d'Honor de las Fallera Major de València, sent rebudes amb gran afecte pels components de la seua Agrupació, els qui els van desitjar un gran any representant a la nostra festa. A més, van rebre el merescut reconeixement amb la insígnia de plata de l'Agrupació i un quadre commemoratiu.

Seguidament es va fer lliurament dels VII Premis Pepe Chiral que es concedeixen a aquelles persones o entitats que defensen els valors valencians, la cultura, la llengua, i sobretot la nostra festa fallera com feia Pepe Chiral, sent els guardonats en aquesta edició Rafael Belenguer Bataller i Luis Gallart Gamir, els qui van agrair a les Presidentes i Presidents la concessió del citat Premi, recordant la memòria de Pepe Chiral i dirigint als presents unes paraules d'agraïment carregades d'emoció i sentiment faller.

A continuació, va tindre lloc el repartiment de recompenses de l'Agrupació, amb la imposició d'Insígnies de Plata a Enrique Masiá Blasco, President de la Falla Barraca- Espadán, Joan Vicent Querol Vivas, President de la Falla Escalant-Marina, Sento García Palau, President de la Falla Escalant-Amparo Guillén, Trini Castillo Márquez, de la Falla Mestre Valls-Marí Albesa-Joan Baptista Perales i Ángel Dolz Salvador, de la Falla Josep Joan Dómine-Port.

La màxima distinció de l'Agrupació, la Insígnia d'Or, va ser imposada a les Comissions de Falla Aras d'Alpuente-Castell de Pop i Falla Escalante-Marina, amb motiu del seu 50 Aniversari.

Com a fermall a la vetlada, el President, Pepe Pastor, va dirigir unes paraules a totes les Falleres Majors i Presidents allí presents, i al món faller en general, desitjant a tots gaudisquen d'unes meravelloses Falles 2020.

Fotos: Armando Romero

  • ARF 3346
  • ARF 3511
  • ARF 3519
  • ARF 3543
  • ARF 3577
  • ARF 3599
 

Fallas
Junta Central Fallera
Avenida de la Plata 117
46006 Valencia (ESPAÑA)
Teléfono 963 521 730
Horario: 17h a 20h

Junta Central Fallera informa sobre l'ús de les cookies en la seua pàgina web.

Llegir més

Accepte