• Enlace Slider home mascletás (8)

Junta Central Fallera

  • Inici
  • Notícies
  • Hui coneixerem les calces de "Cristina Peris Complementos Artesanales"

Hui coneixerem les calces de "Cristina Peris Complementos Artesanales"

"Cristina Peris Complementos Artesanales" torna a ser indumentarista oficial

L'empresa de "Cristina Peris Complementos Artesanales" és una entitat dedicada principalment a la confecció de calces i calcetins regionals, encara que també confeccionen complements i detalls referits al món de les Falles, en la seua gran majoria.

Tots els productes són artesanals i realitzats sobre la base de models i dibuixos antics i tradicionals, fruit d'investigacions sobre indumentària valenciana.
Posen l'accent principalment en els brodats personalitzats per a cada client segons els ho sol·licite (colorit de la seua indumentària, brodats d'un color, de diversos colors, ratlles).


El que va començar com una apassionant afició, confeccionant calces i calcetins a familiars i amics, ha acabat sent una professió. Destaquen les calces que van lluir les components de la Cort d'Honor de la Fallera Major de València 2018 en la Dansà a la Mare de Déu dels Desemparats i l'any 2019, ja que varen ser indumentaristes oficials de la Fallera Major Infantil  de València i la seua Cort d'Honor en 2019.

Junta Central Fallera informa sobre l'ús de les cookies en la seua pàgina web.

Legir mes

Acepto
Fallas
Junta Central Fallera
Avenida de la Plata 117
46006 Valencia (ESPAÑA)
Teléfono 963 521 730
Horario: 17h a 20h