• Enlace Slider home mascletás

Junta Central Fallera

  • Inici
  • Notícies
  • S'obri el termini d'inscripció per al III Torneig de Futbol Sala Femení

S'obri el termini d'inscripció per al III Torneig de Futbol Sala Femení

El torneig es jugarà el 4 de gener de 2020 al Poliesportiu de Natzaret

30 novembre, 2019

S'informa a les comissions de la JCF que s'obri el termini d'inscripció per al III Torneig de Futbol Sala Femení. El torneig es jugarà el 4 de gener de 2020 al Poliesportiu de Natzaret. L'inici del torneig està previst a les 09:00 h. Cada falla jugarà un mínim de 3 partits. Els partits tindran una durada de 25 minuts en una part.

Els equips poden estar formats per falleres de la comissió major de la mateixa falla (equip de falla) o per falleres de la comissió major del mateix sector (equip de sector), circunstancia que haurà de constar a la fulla d’inscripció adjunta. El nom de l’equip serà el de la falla o sector al qual pertanyen, i en cas de ser més d’un equip del mateix falla/sector, el nom anirà acompanyat d’una lletra, iniciant en la A i així succesivament.

El termini d’inscripció i pagament finalitzarà el divendres 27 de desembre. La inscripció es farà enviant la fulla d’inscripció adjunta complimentada al correu Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la..

El preu d’inscripció serà de 20 € per equip. El pagament de la inscripció es realitzarà mitjançant transferència, al compte núm. ES73 3058 2108 8127 3100 0037, i com a concepte “Futbol fem + nom del equip”. Com a beneficiari “EsportsJCF”. No s’admetrà la participació de cap equip que no haja realitzat el pagament de la inscripció.
El reglament de competició serà el de la Federació Valenciana de Futbol.

Fallas
Junta Central Fallera
Avenida de la Plata 117
46006 Valencia (ESPAÑA)
Teléfono 963 521 730
Horario: 17h a 20h

Junta Central Fallera informa sobre l'ús de les cookies en la seua pàgina web.

Llegir més

Accepte