• Enlace Slider home mascletás (8)

Junta Central Fallera

Creant l' àlbum de les Falles 2016

L'intercanvi de fotos és un dels actes que més crida l'atenció a les falleres majors de la comissions. Elles, reben, en primera persona la foto de la Fallera Major de València que al seu torn, espera amb il·lusió la de totes les representants de les comissions de la ciutat.
 
Totes elles són les protagonistes de les falles 2016 i estes fotos es converteixen en un símbol de germanor que quedarà per al seu record faller. 
 
I entre foto i foto, Alicia Moreno, Fallera Major de València i la seua Cort d'Honor aprofiten l'ocasió per a intercanviar opinions i impressions amb totes i cadascuna d'elles. Vestides amb les seues millors gal·les, el Palau de l'Exposició es va convertir diumenge passat en una gran festa fallera.
 
Pel matí, els protagonistas van ser els sectors: Quatre Carreres , Saïdía , Creu Coberta, Rascanya , Jesús , Pla del Reial– Benimaclet, Benicalap, Campanar, Patraix, Mislata, Pla del Remei - Gran Via , Poblats al Sud i Quart de Poblet–Xirivella.
 
 
A la vesprada va tindre lloc la imposició de la màxima recompensa que atorga la Junta Central Fallera: el Bunyol d’ Or amb Fulles de Llorer i Brillants per als fallers dels sectors Quatre Carreres, Russafa A ,Russafa B, Rascanya, Creu Coberta, Benimàmet-Burjassot-Beniferri i Poblats al Sud.
 
Fallas
Junta Central Fallera
Avenida de la Plata 117
46006 Valencia (ESPAÑA)
Teléfono 963 521 730
Horario: 17h a 20h

Junta Central Fallera informa sobre l'ús de les cookies en la seua pàgina web.

Llegir més

Accepte