• Enlace Slider home mascletás (4)

Junta Central Fallera

Un matí en Capitania General

Consuelo Llobell i Carla García visiten la Caserna General Terrestre d'Alta Disponibilitat

21 novembre, 2019

Les nostres Falleres Majors de València, Consuelo Llobell i Carla García, han visitat este matí la caserna General Terrestre d'Alta Disponibilitat, ubicada en ple centre de València, concretament en l'antic Convent de Santo Domingo. Sens dubte, una de les mostres més rellevants de l'arquitectura d'origen religiós que caracteritza a la ciutat de València.

Acompanyades pel secretari general de Junta Central Fallera, Ximo García Ortells, Consuelo i Carla han sigut rebudes pel Tinent General Cap del Quarter i representant institucional de les Forces Armades a la Comunitat Valenciana, D. Francisco Gan Pampols, qui va imposar a les nostres màximes representants el distintiu del CGTAD (Caserna General Terrestre d'Alta Disponibilitat). Per la seua banda, Consuelo i Carla li van fer entrega del llibre 'Falles: Som Patrimoni', la publicació multilingüe (castellà, valencià i anglés) de Junta Central Fallera, elaborat per les delegacions de Promoció del Patrimoni i Publicacions, que recorre les Falles 2018 a partir de la seua campanya gràfica.

Per a finalitzar la visita han recorregut el claustre gòtic de la caserna i el seu jardí, iniciat a principis del segle XIV i que, com a curiositat, consta de sis arcs apuntats en cadascun dels seus quatre costats, menys en el del costat nord que té només cinc.

  • WhatsApp Image 2019-11-21 at 12.37.12
  • WhatsApp Image 2019-11-21 at 12.37.13
  • WhatsApp Image 2019-11-21 at 12.37.131

Fotografies: Armando Romero

Fallas
Junta Central Fallera
Avenida de la Plata 117
46006 Valencia (ESPAÑA)
Teléfono 963 521 730
Horario: 17h a 20h

Junta Central Fallera informa sobre l'ús de les cookies en la seua pàgina web.

Llegir més

Accepte