• Enlace Slider home mascletás (8)

Junta Central Fallera

  • Inici
  • Notícies
  • El Museu Faller organitza dues visites guiades amb perspectiva de gènere

El Museu Faller organitza dues visites guiades amb perspectiva de gènere

El pròxim dimarts 26 de novembre amb motiu del Dia Internacional per a l'Eliminació de la Violència contra les Dones

18 novembre, 2019

El Museu Faller de València ha organitzat per al pròxim dimarts 26 de novembre dues visites guiades amb perspectiva de gènere amb motiu del Dia Internacional per a l'Eliminació de la Violència contra les Dones.

Les cites, que tenen per lema 'La violència contra les dones a través de les col·leccions del Museu Faller de València', tindran lloc el 26 de novembre a les 11:00 i a les 17:00 hores.

La visita estarà a càrrec dels tècnics dels Museus de Cultura Festiva. A més, l'entrada és lliure i gratuïta.

El regidor de Cultura Festiva de l’Ajuntament de València, Pere Fuset, ha destacat la importància de “sumar esforços, també des del món faller, per acabar amb la violència que patixen les dones de forma sistemàtica pel fet de ser dones” i ha explicat el paper que pot jugar el Museu Faller de València per mostrar temàtiques que són clau en cada època, com ara és clau la lluita per acabar amb la violència contra les dones: “Pel seu caràcter etnològic el Museu Faller permet revisar els grans temes socials de cada època, que es reflectixen en molts casos en els ninots indultats”.

Fuset ha explicat que “en el cas de la violència contra les dones, les visites guiades al Museu Faller permetran explorar com era percebuda la qüestió per la societat de cada temps de les quals els ninots en són un reflex”.

Fallas
Junta Central Fallera
Avenida de la Plata 117
46006 Valencia (ESPAÑA)
Teléfono 963 521 730
Horario: 17h a 20h

Junta Central Fallera informa sobre l'ús de les cookies en la seua pàgina web.

Llegir més

Accepte