• Enlace Slider home mascletás (3)

Junta Central Fallera

Torna el Concurs "Sabuts" en la seua 3ª edició

El concurs de coneixements del món faller celebrarà aquest novembre la 3ª edició

La Delegació d'Arxiu i Biblioteca, al costat de la Falla Sapadors, llancen la tercera edició del concurs Sabuts Fallers. Se celebrarà el pròxim dia 20 de novembre en la comissió, per a posar a prova, un any més, els coneixements sobre diversitat d'aspectes de les Falles de fallers i falleres de la ciutat.

El concurs es dividirà en sis grans blocs de preguntes, relatius a artistes fallers i falla; comissions falleres; geografia fallera; Junta Central Fallera; agrupacions, associacions a institucions; i altres agents de la festes (pirotècnia, música, literatura, indumentària…).

Cada equip participant ho compondran entre dues i quatre persones de la mateixa comissió. Les bases del concurs s'hi troben adjuntes al finalitzar la notícia. Per a inscriure's en el concurso, cada falla ha d'enviar un correu electrònic amb nom, cognoms i número de cens de cada persona del grup a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.. Els tres primers equips classificats seran premiats.

Us esperem en el casal Faller Sapadors, de la falla Sapadors-Vicent Lleó (carrer Vicent Lleó, núm. 36). L'edició per a comissions adultes serà el dimecres 20 de novembre de 2019. Porta't el teu entrepà per a sopar amb nosaltres a les 21 hores i a respondre preguntes a les 22 hores!

 

Bases Concurs Sabuts Fallers

Junta Central Fallera informa sobre l'ús de les cookies en la seua pàgina web.

Legir mes

Acepto
Fallas
Junta Central Fallera
Avenida de la Plata 117
46006 Valencia (ESPAÑA)
Teléfono 963 521 730
Horario: 17h a 20h