• Enlace Slider home mascletás (4)

Junta Central Fallera

Padres 2.0

Demà, dia 13 de Febrer de 2016 de 10:30 h. a 14:00 h. es realitzarà en el Centre Municipal de Joventut de Algirós, C/ Campoamor, 91, de València la Jornada "Privadesa en el món associatiu cultural de les falles" organitzat per la Regidoria de cultura festiva de l'Ajuntament de València, Associació Professional Espanyola de Privadesa APEP i la Junta Central Fallera.

La revolució social que ha suposat la tecnologia també ha fet emergir una sèrie de riscos que, quan es tracta de col·lectius vulnerables com és el món dels menors, tenen un caire d'especial gravetat.
 
Hem assistit impassibles durant molt temps a l'auge de l'ús pels menors de tot tipus de dispositius i serveis d'internet, a la introducció de l'ús d'aquestes tecnologies en les escoles i a conviure en la normalitat amb el fet que avui els xiquets i xiquetes es relacionen amb els seus iguals, a través de whatsapp, Facebook, Instagram o Snapchat.
 
Encara que s'han produït algunes normes i en alguns sectors i centres s'ha promogut l'autorregulació i fins i tot està pendent d'aprovació per part del Govern el Pla Estratègic de Convivència Escolar per a la lluita contra el «bullying» i «ciberbullying» la pregunta és, sí totes aquestes respostes són eficaces o encara es fa precís millorar els mecanismes existents per a garantir un enfocament coherent i coordinat de la protecció dels drets dels menors en el món digital analitzant l'impacte de les mesures sobre els drets, la seguretat i la integritat física, mental i moral dels menors.
 
RICARD - APEP tractarà en la ponència de:
 
- Posar en valor la importància de la informació personal en la societat digital.
 
- Explicar les obligacions bàsiques en matèria de LOPD
 
- Subratllar la importància d'alguns aspectes concrets:
 
- tractament dades de menors
 
- xarxes socials.
 
- seguretat de les dades
 
La filosofia de perquè açò és important ací: http://lopdyseguridad.es/proteccion-de-datos-como-reto-y-oportunidad-empresarial/
 
RAFAEL MARTINEZ - JCF tractarà en la ponència de:
 
Situació actual del món associatiu cultural festiu i la seua problemàtica.
 
Operativa de funcionament de censos per al pròxim exercici.
 
Adaptació de les comissions falleres.
Fallas
Junta Central Fallera
Avenida de la Plata 117
46006 Valencia (ESPAÑA)
Teléfono 963 521 730
Horario: 17h a 20h

Junta Central Fallera informa sobre l'ús de les cookies en la seua pàgina web.

Llegir més

Accepte