• Enlace Slider home mascletás (2)

Junta Central Fallera

Les Falleres Majors comencen a lluir les seues bandes

Després del paró nadalenc, ha tornat l'activitat fallera a les comissions i, per tant, les exaltacions de les Falleres Majors de les Falles del 2016. Aquest cap de setmana la Fallera Major de València, Alicia Moreno i la seua Cort d'Honor han assitit a tres presentacions per a disfrutar de la il·lusió i els nervis dels seus màxims representants, els mateixos nervis que elles estàn a punt de viure aquest mateix mes, el dia de la seua exaltació en el Palau de la Música. 
A les cinc de la vesprada la Fallera Major de València i la seua Cort d'Honor han visitat a la comissió Bisbe Jaume Pérez- Lluis Oliag que exaltava a la seua Fallera Major Infantil, Lucía Belinchón Martín. Lucía té la sort de compartir les seues falles més especials amb el seu germà i president infantil, Luís Belinchón Martín, al costat del que ha disfrutat d'una vesprada inoblidable. Però el dia també ha sigut molt important per a la Fallera Major del 2015, Tamara Delgado, que s'acomiadava com a Fallera Major de la seua falla, però que enguany forma part de la Cort d'Honor d'Alicia Moreno. Totes les seues companyes han pujat a l'escenari a saludar als representants del 2016 i han pogut dedicar gestos de complicitat a Tamara.
 
Més tard, s'han dirigit al Saló del Museu Faller on se celebrava una altra exaltació, la de la Falla Maestro Arambul Sanz - Plaza Campanar. Ací les protagonistes eren les Falleres Majors, la xiqueta Lucía Martínez, i Laura Pérez y sus presidents, el xiquet Alejandro Benlloch i Borja Sanz. Lucia i Laura, ja amb les bandes que les acreditaven com a màximes representants per a les falles del 2016, al costat dels seus presidents, han rebut en l'escenari a Alicia i la seua Cort d'Honor, que els han desitjat unes falles intenses i molt emocionants. 
 
I finalment, la Fallera Major de València i la seua Cort d'Honor no s'han volgut perdre l'exaltació de la falla Arquitecte Alfaro- Francisco Cubells, que se celebrava en la Sala Canal. Allí han pogut veure com les seues Falleres Majors, Andrea Munuera, i la seua Fallera Major Infantil, Lucía García, rebien les seues bandes per a, més tard, pujar a l'escenari a saludar-les i donar-los l'enhorabona.
 
Fallas
Junta Central Fallera
Avenida de la Plata 117
46006 Valencia (ESPAÑA)
Teléfono 963 521 730
Horario: 17h a 20h

Junta Central Fallera informa sobre l'ús de les cookies en la seua pàgina web.

Llegir més

Accepte