• Enlace Slider home mascletás (5)

Junta Central Fallera

Primeres exaltacions de 2016

La Falla Ceramista Ros- José M. Lerma va dedicar la vesprada del dissabte als més xicotets de la comissió. Aquesta nombrosa comissió, va celebrar un emotiu acte dedicat principalment a la xiqueta Elena Úbeda Barberá i a Javier Sierra Ferrer que es van convertir en la Fallera Major Infantil i President de la falla. Sofia Soler, acompanyada de la seua Cort d'Honor va gaudir d'una divertida vesprada al costat dels xiquets de Ceramista.

I sense deixar la Sala Canal, les màximes representants de les falles infantils, van gaudir de l'exaltació de la Falla Carrera Malilla-Illa Cabrera que també va viure un cap de setmana de celebracions. Les protagonistes, la senyoreta Jessica Abel San Martín i la xiqueta Aitana Roca Ibáñez. Elles ja són oficialment, les màximes representants de la comissió. Però no ens podem oblidar de la importància dels presidents infantils, com el d'esta comissió Rafael Micó Guarnido.
 
Altres xiquets que han passat un cap de setmana d'exaltacions han sigut els de la falla València-Teodoro Llorente. El diumenge, Clara Prósper Ibáñez va viure un dia inoblidable en rebre la seua banda que l'acredita com la màxima representant de la seua comissió. El pròxim dia 23, la comissió major realitzarà l'exaltació de Sofía Sanchez. Un dia únic amb dos moments molt especials: la visita de  Paula López, fallera de la comissió, com a component de la Cort d'honor de la Fallera Major Infantil de València i el playback que va realitzar, amb tot el seu afecte la comissió infantil.
 

Junta Central Fallera informa sobre l'ús de les cookies en la seua pàgina web.

Legir mes

Acepto
Fallas
Junta Central Fallera
Avenida de la Plata 117
46006 Valencia (ESPAÑA)
Teléfono 963 521 730
Horario: 17h a 20h