• Enlace Slider home mascletás

Junta Central Fallera

Beatriz Fernández és "Una de primera"

La Federació de Falles de 1ªA va celebrar el passat dia 10 de gener en el restaurant Orio el lliurament del Premi-Homenatge a la Directora d'Orquestra Beatriz Fernández Aucejo.

 
Treballadora incansable, Beatriz Fernández ha destacat sempre per una cuidada formació. És diplomada en magisteri musical, i compta amb les carreres superiors de clarinet, i direcció d'orquestra, a més de ser llicenciada en direcció d'orquestres de vent pel Royal School of Music of London i tenir la titulació professional de piano.
 
Com clarinetista està en possessió d'importants premis aconseguits en concursos de joves intèrprets, a més de ser premi fi de carrera de l'any 2007.
 
Actualment és directora artístic-musical de la Jove Banda Simfònica de la Federació de Societats Musicals de la Comunitat Valenciana per a l'any 2015. La banda federal, com es coneix popularment a aquesta formació, està composta per joves músics arribats des de totes les comarques de la Comunitat.
 
A estelliurament del premi “Una de primera” no va voler faltar la Fallera Major de València, Alicia Moreno, qui va acudir acompanyada pel president de la Junta Central Fallera, Pere Fuset. La nostra màxima representant va ser l'encarregada de fer lliurament d'este guardó que la Federació de Falles de 1ªA va atorgar com a homenatge a Beatriz Fernández pels grans assoliments aconseguits.
 

Junta Central Fallera informa sobre l'ús de les cookies en la seua pàgina web.

Legir mes

Acepto
Fallas
Junta Central Fallera
Avenida de la Plata 117
46006 Valencia (ESPAÑA)
Teléfono 963 521 730
Horario: 17h a 20h