• Enlace Slider home mascletás (7)

Junta Central Fallera

Sigues un ambaixador, promou el patrimoni

Les Falles de València són un dels festivals més reconeguts en el món. Enguany 2016 "Les Falles" són candidates a ser declarades com a Patrimoni Cultural Immaterial de la UNESCO. Per tant, la Delegació de Promoció Exterior de la Junta Central Fallera ha decidit crear un "club de l'Ambaixador" per a promoure este "patrimoni" únic en el món.
 
Qui pot ser un ambaixador? 
 
De qualsevol ciutadà valencià que visca fóra fins a un estranger entusiasta expert en falles podrien ser. Qualsevol candidat ha de gaudir d'ajudar-nos a promoure les Falles.
 
El que un ambaixador ha de fer
 
Principalment utilitzar els mitjans socials per a promoure les Falles en la seua regió, país i entre els seus contactes. Per a fer esta promoció la Delegació de Promoció Exterior oferirà vídeos, fotos i la informació per a ser compartits a tot el món.
 
Quin serà la recompensa per a l'Ambaixador pel seu suport?
 
a) Un paquet de benvinguda que inclou: Samarreta oficial, bufanda, xapa i un certificat de ser “Ambaixador de les Falles".
 
b) Durant la visita a València durant les Falles tindrà l'oportunitat de conèixer i saludar les Falleres Majors de València o altres autoritats falleres.
 
c) Obtenir un especial “Passe de Falles” per a veure alguns esdeveniments des de llocs privilegiats.
 
d) Seran convidats a veure una mascletà des d'un lloc privilegiat.
 
i) Formar part del club i fer contactes a tot el món amb altres ambaixadors.
 
El compromís d'un ambaixador serà per un any (fins al pròxim 20 de març, quan serà nomenat). Si cap de les parts diu gens abans del 30 de març, l'estat s'ambaixador serà renovat automàticament.
 
Si estàs interessat a ser un ambaixador de la Falles posa't en contacte amb la Delegació de Promoció Exterior enviant un mail a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. o l'adreça de correu especial del Club d'Ambaixador: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Junta Central Fallera informa sobre l'ús de les cookies en la seua pàgina web.

Legir mes

Acepto
Fallas
Junta Central Fallera
Avenida de la Plata 117
46006 Valencia (ESPAÑA)
Teléfono 963 521 730
Horario: 17h a 20h