• Enlace Slider home mascletás (8)

Junta Central Fallera

Jurat Fallera Major de València 2020

Estos són els membres del jurat que triarà a la Fallera Major de València 2020 i a la seua Cort d'Honor

Vicent Juan

És periodista i ha treballat en premsa, ràdio i televisió. Durant 10 anys, va presentar els informatius de la televisió pública valenciana. Actualment treballa com a professor de Secundària i Batxillerat. És expert universitari en Falles i Creativitat per la Universitat de València i ha cursat el màster en Noves Tendències i Processos d'Innovació en Comunicació en la Universitat Jaume I de Castelló. A més, és faller de la comissió Rosari-Plaça Calabuig des de 1986. 

María Urios Martí

És mestra i logopeda. Actualment treballa en un col·legi com a tutora. Fallera de naixement, ha sigut Fallera Major Infantil i Fallera Major de la seua comissió, Mestre Bellver-Marià Ribera. A més, va ser component de la Cort d'Honor de la FMV 2018. En l'actualitat, és delegada de cultura de la seua comissió. 

Gueguel Massmanian Estellés

És llicenciada en Dret per la Universitat de València i ha cursat el Màster en Advocacia. A més, posseeix el títol d'experta en Dret de Família de l'ICAV. Després del seu pas per l'administració autonòmica i local, actualment exerceix d'advocada en l'àrea de família. En l'actualitat fallera de la comissió Plaça de la Reina-Pau-Sant Vicent. Pertany a la directiva d'aquesta des de l'any 2006 i va ser fallera major de la seua falla al 2004. Així mateix, va ser Fallera Major de València al 2005.

María Cristina Suay Bosch

Presidenta de la Falla Rosari-Plaça Calabuig, amb una antiguitat de 30 anys i amb posesió del Bunyol d’Or amb Fulles de Llorer. Va ser Fallera Major de la Falla Sant Pere-Mare de Déu de la Vallivana en 1989 i 1990. A més a més ha sigut Delegada d’Infantils i Delegada de Relacions Públiques de la seua comissió actual durant diversos anys.

Jorge Defez Zafón

President de la Falla Nord-Doctor Zamenhoff, ha sigut president 26 anys i 15 vicepresident. Delegat els últims anys de la Interagrupació i Vicepresident de l’Agrupació del Botànic. Fundador amb altres comissions de la Federació d’Enginy i Gràcia, i jurat de FMV en 2005/06; de preselecció; i jurat de falles.

José Vicente Ridaura Gimeno

President de l’Agrupació de Falles Creu Coberta. Va ser Delegat d’Infantils a l’Agrupació de Jesús i President de la seua falla José Soto Micó-Síndic Mocholí. Té en possessió el Bunyol d’Or amb Fulles de Llorer i Brillants.

Enrique Salvador Puig

Delegat del Sector Malva Rosa-El Cabanyal-Beteró. Ha sigut faller de Barraca-Espadà i membre de JCF com a Delegat d’Infantils i Joventut, i com a Delegat de Festejos. També ha sigut jurat de la FMIV 2013, i de les FM de Paterna en 2016.

Fallas
Junta Central Fallera
Avenida de la Plata 117
46006 Valencia (ESPAÑA)
Teléfono 963 521 730
Horario: 17h a 20h

Junta Central Fallera informa sobre l'ús de les cookies en la seua pàgina web.

Llegir més

Accepte