• Enlace Slider home mascletás

Junta Central Fallera

Arriba la tradicional vetlada del sopar de la Punxà

El 27 de juliol els fallers acompanyaran als artistes la nit prèvia a la Batalla de Flors 

 

La celebració de la tradicional Batalla de Flors al passeig de l’Albereda, este diumenge 28 de juliol a les 20.00 hores, marcarà el punt final de la Gran Fira de València. Un mes de festa, en el que les places i els carrers de la ciutat han sigut els grans protagonistes amb un ampli programa de música, cultura i art.

Però abans del majestuós final del diumenge, la nit del 27 de juliol, a les 21.30 hores, la Ciutat de l’Artista Faller acollirà una vetlada única: el sopar de la punxà. Es tracta d’una data molt especial per a tots els fallers que volen donar el seu suport als artistes que ultimen la preparació de les carrosses.

Un any més, els artistes de les carrosses es reuniran en els diferents tallers per a donar el toc final a les seues creacions. I allí estaran els fallers disposats a animar-los i a no perdre’s una nit única, amb taules col·locades a través dels emblemàtics carrers que formen la Ciutat de l’Artista Faller.

L’any passat l’esdeveniment va batre rècord d’assistència amb una participació de més de 1.500 persones. Com no podia ser d’altra manera, entre els presents estaran les Falleres Majors de València, Marina Civera i Sara Larrazábal, i les seues Corts d’Honor disposades a disfrutar de l’ambient i la música.

També estaran les 73 xiquetes i 73 xiques candidates a Fallera Major 2020 en el seu primer acte oficial com a preseleccionades. Durant la vetlada tindran l’oportunitat de conéixer a les seues companyes i visitar les carrosses que les portaran en la Batalla de les Flors.

Venda dels tiquets

Com és habitual, els tiquets del sopar de la Punxà s’estan venent en el bar del pavelló nord del Palau de la Música. Tenen un preu de 10 euros. La venda en el bar del pavelló nord del Palau es farà fins dijous dia 25 de juliol en horari de 18.00 a 00.00 hores.

Fallas
Junta Central Fallera
Avenida de la Plata 117
46006 Valencia (ESPAÑA)
Teléfono 963 521 730
Horario: 17h a 20h

Junta Central Fallera informa sobre l'ús de les cookies en la seua pàgina web.

Llegir més

Accepte