• Enlace Slider home mascletás

Junta Central Fallera

Les Falles es sumen a la lluita contra el càncer

Junta Central Fallera i diferents comissions van col·locar taules en les portes dels seus casals


Un any més l'Associació Espanyola Contra el Càncer va eixir al carrer en un dels dies més importants per a la recaptació de fons per a lluitar contra esta malaltia. Com ja van fer en les edicions d'anys anteriors, Junta Central Fallera i el món faller en general van donar suport a esta causa tan important amb taules petitòries en la porta del Museu Faller de València i dels diferents casals de les comissions participants.

Fins a la taula de JCF va acudir la Fallera Major de València, Marina Civera, i algunes xiques de la seua Cort d'Honor. Amb l'alegria que les caracteritza es van posar mans a l'obra i van anar pels carrers del barri demanant col·laboració ciutadana. L'alegria de la gent que col·laborava era doble, primer contents per aportar el seu granet d'arena i també per haver-ho fet amb les màximes representants de les Falles.

"Com a representants de tots els fallers volem portar la seua veu solidària pertot arreu. Per a nosaltres és una alegria poder donar suport a l'AECC en el dia de hui i dedicar el nostre temps a una causa tan important com és la lluita contra el càncer", va assegurar la Fallera Major de València, Marina Civera, durant la jornada.

Junt amb elles van estar un gran nombre de voluntàries de l'AECC València que, guardiola en mà, anaven al pas de la gent per animar-les a participar en esta causa tan important.

A més, un dels membres del Consell Executiu d'esta organització, Enrique Vilallonga, va passar a saludar a les màximes representants de les Falles i a donar-les ànims en eixe dia tan important per a l'AECC.

Per la seua part,la responsable de Comptabilitat de AECC València, Ana Viñas, que va passar el matí en la taula de JCF, va destacar la seua gratitud a JCF i les xiques per la seua ajuda, ja que els fons aconseguits "són molt importants per a continuar amb la labor d'atenció psicològica, atenció social, suport i acompanyament a les persones malaltes i les seus famílies", a més de la part d'investigació, una de les més importants.

El món faller espera que el tant les taules falleres com els centenars que estaven repartides per la ciutat recaptaren el màxim possible, atès que és essencial per a seguir afrontant el càncer i també per a poder seguir destinant recursos per a la investigació i l'atenció dels malalts.

Fotografies: Armando Romero.

  • AECC HOME 1
  • AR AECC-1
  • AR AECC-2
  • AR AECC-3
  • AR AECC-4
  • AR AECC-5

 

Fallas
Junta Central Fallera
Avenida de la Plata 117
46006 Valencia (ESPAÑA)
Teléfono 963 521 730
Horario: 17h a 20h

Junta Central Fallera informa sobre l'ús de les cookies en la seua pàgina web.

Llegir més

Accepte