• Enlace Slider home mascletás

Junta Central Fallera

  • Inici
  • Notícies
  • Espartero - Mestre Plasencia, els número 1 en Futbol Sala

Espartero - Mestre Plasencia, els número 1 en Futbol Sala

El Poliesportiu municipal de Paterna va acollir el passat 10 de febrer la final del Trofeu Fallera Major de València de Futbol Sala. Este campionat enfronta als millors equips d'este esport, procedents de les comissions de Junta Central Fallera. En l'edició de 2016, la sort ( i la gran qualitat dels seus jugadors) va voler que en la final es trobaren dues falles de Burjassot, la comissió Espartero - Mestre Plasencia i la comissió Pi i Margall.

Alicia Moreno i Morales, Fallera Major de València 2016, va ser l'encarregada de realitzar el servei d'honor del partit que enfrontaria a estes dues comissions. La falla Pi i Margall disputava per 5 vegada una final d'este campionat, mentre la Falla Espartero - Mestre Plasencia jugava per primera vegada una final. Amb un ajustat 5-4 , prova de la intensitat que va definir el partit; la comissió d'Espartero - Mestre Plasencia s'alçaria finalment amb el triomf. Enhorabona campions!
 
Enhorabona a la delegació d'esports per l'excel·lent treball realitzat en els diferents trofeus i lligues que se celebren durant tot l'exercici i que sumen a les falles la passió per l'esport.
 
Fallas
Junta Central Fallera
Avenida de la Plata 117
46006 Valencia (ESPAÑA)
Teléfono 963 521 730
Horario: 17h a 20h

Junta Central Fallera informa sobre l'ús de les cookies en la seua pàgina web.

Llegir més

Accepte