• Enlace Slider home mascletás (8)

Junta Central Fallera

El Marítim exalta a les seues Falleres Majors

La vesprada del 6 de febrer, les falles tornaven al Palau de la Música. Aquesta vegada els protagonistes eren els màxims representants de l'Agrupació de Falles del Marítim que vivien l'exaltació de les seues Falleres Majors. No es van voler perdre aquest acte les Falleres Majors de València i les seues Corts d'Honor, que, tant en el cas de les infantils, com de les majors, estan compostes per falleres d'aquesta nombrosa agrupació.

En concret, la Fallera Major de València, Alicia Moreno, la vesprada del 6 de febrer viatjava en el temps a un any arrere, al dia en el qual ella estava en el Palau gaudint d'aquest mateix acte com a Fallera Major de la seua comissió, component de l'Agrupació de Falles del Marítim.
 
Les 45 comissions que integren aquesta Agrupació es van donar cita en l'emblemàtica Sala Iturbi del Palau de la Música per a viure aquesta cita tan important que en el present exercici compleix ja 25 anys celebrant-se en aquest meravellós recinte. L'acte va començar amb la recepció del President de l'Agrupació, Manuel Aradilla i del Mantenidor de l'Acte, Vicente Alventosa, a les Falleres Majors de les diferents comissions de l'Agrupació que van desfilar pels passadissos del Palau de la Música.
 
Acompanyades per les seues Presidentes/és, les representants de cada comissió van gaudir del seu moment sobre l'escenari, on van ser rebudes una a una i van rebre, igual que els nous presidents, la insígnia de l'agrupació. Amb totes les representants ja en l'escenari, va arribar Sofia Soler i la seua Cort d'Honor, a les quals van imposar la insígnia de Plata i d'Or del Marítim. Aquesta visita va ser molt especial per a tres de les components de la Cort d'Honor Infantil, les xiquetes Irene Gil, Alba Viller i Celia Guerras, que van ser rebudes amb molt afecte per tots els seus fallers i, després d'un merescut reconeixement, van rebre un quadre commemoratiu.
 
Més tard arribava el moment més emotiu de la vesprada amb el discurs del mantenidor de l'acte, Vicente Alventosa, que va dedicar unes paraules plenes d'emotivitat i afecte per a les xiquetes i senyoretes que en el present exercici estan vivint un somni faller, ser les màximes representants de les seues respectives comissions.
 
I ja al final de l'acte i com a punt final, va arribar la Fallera Major de València i la seua Cort d'Honor. A partir d'aquest moment la gala va servir a més per a rendir-li un emotiu homenatge a la Fallera Major de València, Alicia Moreno, pertanyent a l'Agrupació del Marítim i a María Bernabeu, component de la seua Cort d'Honor i també fallera del Marítim. Alicia, molt emocionada, va poder escoltar com la seua amiga, Arancha Ferrer, li dedicava unes emotives paraules, i posteriorment ella mateixa també va dedicar unes paraules plenes d'emoció i sentiment a tots els allí presents, als quals els va convidar a gaudir de cada moment del seu regnat.
 
Fallas
Junta Central Fallera
Avenida de la Plata 117
46006 Valencia (ESPAÑA)
Teléfono 963 521 730
Horario: 17h a 20h

Junta Central Fallera informa sobre l'ús de les cookies en la seua pàgina web.

Llegir més

Accepte