• Enlace Slider home mascletás (2)

Junta Central Fallera

  • Inici
  • Notícies
  • À Punt prepara una programació especial per a les Falles 2019

À Punt prepara una programació especial per a les Falles 2019

La televisió pública valenciana emetrà tots els actes del 15 al 19 de març

 

La televisió pública valenciana, À Punt, i les Falles 2019 es donen la mà un any més amb una programació especial durant els dies grans de la nostra festa. Gràcies al desplegament en cadascun dels actes més importants, l'essència de les Falles arribarà a totes les llars dels valencians.

Des del dia 15 i fins al 19, El Matí À Punt connectarà amb la plaça de l'Ajuntament a partir de les 13 hores, per a contar des del carrer i des del balcó consistorial tots els detalls previs al tret de la mascletà a les 14h del migdia.

Després de les notícies de la nit el contingut faller continuarà el divendres 15 de març amb “L’art de la fusta”, la història de Manolo García, l'últim fuster i artista faller de la Comunitat Valenciana que utilitza la tècnica de la vareta. Durant tot un any s'ha gravat el seu treball en la falla de la plaça de l'Ajuntament de València del 2015.

A més, el plató d'Atrapa’m si pots, programa d'entreteniment presentat per Eugeni Alemany, s'omplirà durant la setmana fallera de fallers i falleres de tota la Comunitat Valenciana, amb la presència especial de la Fallera Major de València, Marina Civera, i la seua Cort d'Honor en el programa del divendres 15 de març.

Aquest mateix dia, a partir de les 17:30h À Punt Directe té preparat un Especial Plantà, per a no perdre detall, des de la plaça de l'Ajuntament i des de diferents pobles de la nostra geografia, de tot el que succeeix al voltant d'aquest moment tan especial.

Per al dissabte 16, À Punt Directe no perdrà detall del veredicte del jurat per a informar dels primers premis de les Falles 2019, a partir de les 19h, aproximadament.

I com no podia ser d'una altra manera, els dies 17 i 18 de març totes les mirades estaran posades en l'Ofrena que es retransmetrà en directe des de les 15h de la vesprada fins al tancament de cada jornada.

Finalment, per al dia de San Josep, el 19 de març, El Matí À Punt connectarà amb la plaça de l'Ajuntament una mica abans que els dies anteriors, des de les 12h del migdia. Per a tornar a connectar poc abans de les 19h de la vesprada amb l'Especial Cremà que posarà el punt final a les Falles 2019.

Pots consultar en aquest enllaç tota la seua programació per a les Falles 2019.

 

Fallas
Junta Central Fallera
Avenida de la Plata 117
46006 Valencia (ESPAÑA)
Teléfono 963 521 730
Horario: 17h a 20h

Junta Central Fallera informa sobre l'ús de les cookies en la seua pàgina web.

Llegir més

Accepte