• Enlace Slider home mascletás (3)

Junta Central Fallera

  • Inici
  • Notícies
  • Amb febrer arriben els actes més esperats en les comissions.

Amb febrer arriben els actes més esperats en les comissions.

 
El primer cap de setmana de febrer han sigut dies intensos d'exaltacions i celebracions en les comissions de Falla Plaza de la Sequiota, Falla Jesús San Francisco de Borja , Falla Prolongación Alameda - Avenida de Francia, Falla San Antoni y Falla Bilbao Maximiliano Thous. Dies assenyalats dins de l'agenda d'estes comissions en els quals han rebut com convidades especials a Alicia Moreno Morales, Fallera Major de València 2016, i a la seua Cort d'Honor.

El divendres 5 de febrer, la Falla Plaza de la Sequiota va omplir la Sala Canal per a exaltar a les seues Falleres Majors. Familiars, amics i tota la comissió van abrigallar a Meritxell Machio Estevens i Joel Torrent Romero, en el seu nomenament com a representants infantils 2016, així com a Teresa Estevens Chardí, que ja llueix la banda que l'acredita com a Fallera Major 2016 de la Falla Plaza de la Sequiota.
 
El dissabte 6 de febrer, la sala Forsañ rebia a la comissió de la Falla Jesús-San Francisco de Borja que exaltava a les seues Falleres Majors 2015, la xiqueta Aitana Campos Calero i la senyoreta Merche Delgado de la Guia. Després de la imposició de bandes, acompanyades en tot moment per Pedro Castañeda Campos, President Infantil i Carlos Sanz Martínez, President; i ja proclamades Falleres Majors Aitana i Merche van rebre unes entranyables i emocionants paraules de Merche de la Guia, vicepresidenta de Junta Central Fallera, mantenedora i madre.el regnat d'Aitana i Merche ja afronta l'emocionant recta final cap a la setmana fallera.
 
La senyoreta Deborah García Monfort va viure una emocionant vetlada el passat 6 de febrer, doncs l'auditori de l'Ateneu s'omplia per a aplaudir-la i exaltar-la com a Fallera Major 2016 de la comissió Falla Prolongación Alameda - Avenida de Francia. Comença així una llarga llista d'actes i esdeveniments en els quals Deborah lluirà la banda que la distingeix com a Fallera Major 2016 i que l'acostarà més i més a la setmana gran de la nostra festa.
 
La Falla Bilbao - Maximiliano Thous va celebrar el seu 50 aniversari amb una gran gala en l'Ateneu. Les Falleres Majors 2016 Isabel Sánchez Piquer i Irene Tarín Pérez van exercir d'amfitriones en un dia tan assenyalat, encara que els actes commemoratius duraran tot l'exercici.
 
La Falla Sant Antoni va omplir l'Auditori de Xirivella per a homenatjar a la seua Fallera Major Andrea Merchán Martínez, que acompanyada per Jesús Alemany Serra, President, va viure una nit preparada per i per a ella. Va ser una nit també especial per a Emma Martínez Guimerá, que tornava a la seua comissió com a component de la Cort d'Honor 2016.
 
Fallas
Junta Central Fallera
Avenida de la Plata 117
46006 Valencia (ESPAÑA)
Teléfono 963 521 730
Horario: 17h a 20h

Junta Central Fallera informa sobre l'ús de les cookies en la seua pàgina web.

Llegir més

Accepte