• Enlace Slider home mascletás (4)

Junta Central Fallera

Edició especial cartell UNESCO per a llibrets de falla

Recordem que el responsable de la imatge gràfica de les Falles 2016, Ibán Ramón, ha dissenyat una edició especial del cartell d'enguany per promoure la candidatura a Patrimoni Immaterial de la Humanitat per la UNESCO en tots els llibrets de falla.

Poden demanar-lo per incloure'l a les seues publicacions totes les falles de València o província, les Juntes Locals, agrupacions, federacions de falla,...
 
Només s'ha d'enviar la petició per correu electrònic a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. amb la informació següent: nom de la falla i municipi on es troba.
 
Recorda incloure a les publicacions de les xarxes socials l'etiqueta #FallesUNESCO i convida als fallers de la comissió a signar la petició de recolçament a la candidatura per què les Falles siguen Patrimoni. La podeu trobar a este enllaç directe: https://goo.gl/bTWRtL
 
Col·labora amb la difusió de la candidatura. És un any molt especial, l'any en que les falles són candidates a Patrimoni. Un Patrimoni de tots i de totes!
Fallas
Junta Central Fallera
Avenida de la Plata 117
46006 Valencia (ESPAÑA)
Teléfono 963 521 730
Horario: 17h a 20h

Junta Central Fallera informa sobre l'ús de les cookies en la seua pàgina web.

Llegir més

Accepte