• Enlace Slider home mascletás

Junta Central Fallera

  • Inici
  • Notícies
  • Més passarel·les i emoció en les exaltacions del cap de setmana

Més passarel·les i emoció en les exaltacions del cap de setmana

A només 50 dies de que comencen les Falles, les comissions aquest cap de setmana han continuat exaltant a les Falleres Majors i els Presidents que els representaran en les Falles del 2016. El divendres, Sofia i la seua Cort d'Honor van assistir a la presentació de la Falla Bisbe Amigó - Conca i el dissabte, durant tota la vesprada, van tenir l'oportunitat de compartir un dels dies més especials per a una comissió al costat dels fallers de Ramiro de Maeztu - Humanista *Furió, Avinguda Regne de València - Sant Valero i Santos Justo i Pastor - Serradora per a, finalment, viure el 25 aniversari amb la Falla Pobla de Valverde - II República Espanyola. 
 
El divendres, coincidint amb la festivitat de Sant Vicent, Sofia i la seua Cort d'Honor van ser convidades a la presentació de la Falla Bisbe Amigó - Conca, on Claudia de Marco va rebre la seua banda de Fallera Major Infantil de mans del seu cosí i President Infantil de la comissió, Raúl Taronger i amb la presència en l'escenari del seu pare i President, Alberto de Marco. Abans que Sofia i la seu Cort pujaren a l'escenari a donar-los l'enhorabona als màxims representants, tots els assistents van poder gaudir del grup de ball de la comissió que va oferir una actuació a les falleres majors.
 
Ja l'endemà, a la vesprada, la Fallera Major Infantil de València i la seua Cort d'Honor van estar a la Sala Canal, on els fallers de Ramiro de Maeztu - Humanista Furió celebraven l'exaltació de la seua Fallera Major Infantil, Celia Gómez, i de la seua Fallera Major, María Gordillo. Com en totes les presentacions, Sofia i la seua Cort d'Honor van pujar a l'escenari a saludar-les a elles i als seus Presidents, el xiquet David Berraguero i Miguel Silvestre. En últim lloc, abans que la Fallera Major de València, va pujar a l'escenari Marta Gómez, que aquest dia tornava a la seua falla com a component de la Cort d'Honor, només una setmana abans de la seua exaltació en el Palau de la Música.
 
A la mateixa hora que Ramiro de Maeztu - Humanista Furió celebrava la seua presentació, ho feia també la Falla Santos Justo i Pastor - Serreria en una altra de les sales de Canal, per la qual cosa Sofia i la seua Cort d'Honor no es van voler perdre l'oportunitat d'estar amb els seus fallers.  Després de gaudir de l'emoció de la imposició de bandes a les Falleres Majors, la xiqueta Sheyla Otero i Lorena Iborra, les nostres màximes representants van desfilar i les van saludar a elles i al seu Presidents, Jose Ramón i Victor en l'escenari.
 
La següent parada de la vesprada era en el centre de València, en l'Ateneu Mercantil, on ja havia començat l'exaltació de la Falla Avinguda Regne de València - Sant Valero. Aquesta era la segona vegada durant el dia en la qual Sofia i la seua Cort d'Honor assistien a la presentació d'una component de la Cort d'Honor, en aquest cas de Paula Ibáñez, que va assistir com a Fallera Major 2015 de Regne de València i que li va imposar la banda de Fallera Major Infantil 2016 a la xiqueta Paula Tarazona. Sofia i tota la Cort d'Honor van tornar a pujar a l'escenari per a saludar a Paula i als seus Presidents, el xiquet Mario Sant Joan i a Santiago Serrano i com no, a Paula, que ocupava el seu lloc en l'escenari al costat de totes les falleres de la seua comissió.
 
Per a finalitzar un dissabte molt intens, les xiquetes van visitar als fallers de Pobla de Valverde - II República Espanyola, una comissió que celebrava 25 anys d'història, amb una exaltació molt especial. L'encarregada de ser la manenidora de l'acte va ser Alejandra Compañ, que va repassar la trajectoría de la falla i va destacar el paper en un any tan important dels seus màxims representants, la Fallera Major, Anabel Ballesteros, i la Fallera Major Infantil, Carolina Mut, i els seus Presidents, el xiquet Jaime Gómez i Juan Manuel García. Tots ells, ja a peu d'escenari, van rebre a Sofia i la seua Cort d'Honor, que els van desitjar gaudir d'unes Falles úniques per a tota la comissió.
 
Fallas
Junta Central Fallera
Avenida de la Plata 117
46006 Valencia (ESPAÑA)
Teléfono 963 521 730
Horario: 17h a 20h

Junta Central Fallera informa sobre l'ús de les cookies en la seua pàgina web.

Llegir més

Accepte