• Enlace Slider home mascletás (7)

Junta Central Fallera

  • Inici
  • Notícies
  • Camilo Miralles entrega els panyolons oficials a Sofia i Alicia

Camilo Miralles entrega els panyolons oficials a Sofia i Alicia

La vesprada del dilluns 25 de gener, va ser una vesprada molt especial per a les nostres Falleres Majors, Sofia i Alicia, així com per a les components de les seues Corts d'Honor.
Falten molt pocs dies per a les Exaltacions i, com ja és tradicional per aquestes dates, les Falleres Majors de València i les seues Corts d'Honor van acudir al Taller de Camilo Miralles per a arreplegar els panyolons que lluiran durant tot l'any. Allí, van ser rebudes pels responsables de Camilo Miralles i per l'Alcalde de la localitat de Burjassot, Rafa García, municipi on es troba el Taller; i se'ls va fer entrega d'aquestes 26 peces úniques que lluiran en cadascun dels actes als quals acudisquen.
 
Els models triats per a la Cort d'Alicia són: Amelie en to cru, París en rosa pal i celeste, Lieja en Fúcsia, Ángela en Morat i plata, Santa Teresa a Bordeus i blanc, i Solland en color negre.
Els models triats per a la Cort de Sofia són: Arabesc en cru i maduixa, Palma en color crema, Eve en rosa i taronja, Ronda en color llimó, Marsella en turquesa, i Santa Úrsula en cru.
Els panyolons de Sofia i Alicia porten el dibuix Asunta, per a Sofia en color verd poma, i per a Alicia en color caldera.
Fallas
Junta Central Fallera
Avenida de la Plata 117
46006 Valencia (ESPAÑA)
Teléfono 963 521 730
Horario: 17h a 20h

Junta Central Fallera informa sobre l'ús de les cookies en la seua pàgina web.

Llegir més

Accepte