• Enlace Slider home mascletás (4)

Junta Central Fallera

  • Inici
  • Notícies
  • Comunicat referent a Fotografies en l'Exposició del Ninot

Comunicat referent a Fotografies en l'Exposició del Ninot

A causa de diferents informacions que s'estan publicant i que estan generant confusió entre les comissions falleres, traslladem la informació que es va explicar en l'assemblea de presidents, i que de la mateixa manera s'ha transmès als artistes fallers.
 
La recepció dels ninots es produirà en el Museu Príncep Felipe els dies 1,2 i 3 de Febrer de 10:00 a 14:00 hores i de 16:00 a 20:00 hores.
 
Considerant que enguany fem un pas important en l'Exposició de Ninot, aconseguint que siga exposada en el Museu Príncep Felipe, un dels museus més importants de la Comunitat Valenciana, hem cregut oportú que era necessari que l'exposició no ha de ser fotografiada fins que no estiga inaugurada. Estem convençuts que no és bo per a l'exposició que dies abans de la seua inauguració, circulen fotografies de la mateixa i es descobrisca tot el seu contingut.
 
De la mateixa manera indiquem que aquells representants de les comissions que el dia del lliurament vulguen fer-se una foto amb la seua ninot, es va a posar un photocall en la porta d'entrada perquè puguen fer-se fotos de record. Però tal com es va explicar, una vegada el ninot passe la porta del Museu, i es convertisca en una peça del museu, no es podran fer fotos. També informar que si que podran accedir els fallers/as que vulguen acompanyar a l'artista (JCF controlara l'aforament que hi haja a l'interior) perquè no hi haja aglomeració de persones que impedisca el treball dels artistes i de la persones de Festejos i Infantils de JCF.
 
Una vegada inaugurada l'exposició, qualsevol persona que vulga fer-se fotos a l'interior de l'Exposició, ho podrà fer sense cap problema per part de l'organització.
Fallas
Junta Central Fallera
Avenida de la Plata 117
46006 Valencia (ESPAÑA)
Teléfono 963 521 730
Horario: 17h a 20h

Junta Central Fallera informa sobre l'ús de les cookies en la seua pàgina web.

Llegir més

Accepte