• Enlace Slider home mascletás (2)

Junta Central Fallera

Rindam honor i pleitesia a ... Alicia Moreno i Moralea

"Valencians i valencianes. De naiximent o dret. Estants o habitants de la ciutat de Valencia. És hora de que els fallers vos presentem a la nostra Regina per a rendir-la els honors que sa distinció mereix... Pel conjunt de virtuts que atesora i que la fan dignísima portadora de nostra més alta representació, rindam homenatge d'amor i pleitesía a la Fallera Major de Valencia..."
 
Alicia Moreno i Morales. Tornem al moment en el qual tot comença. Els fallers que omplen el Palau de la Música reben amb intensitat a la Fallera Major de València per a les Falles del 2016. Amb solemnitat i solament quan ho ha marcat la música ha començat ha desfilar Alicia Moreno, després dels macers de l'Ajuntament de València i acompanyada de Joan Ribó, que vivia la seua primera exaltació com a alcalde de la ciutat. L'emoció i la intensitat del moment es veia reflectida en el somriure i en l'expressió de la Fallera Major de València que recorria els seus últims passos per a rebre la banda que representa a tothom faller. 
 
En l'escenari, tota la Cort d'Honor al complet era partícip del que sentia Alicia a cada pas. Davant l'atenta mirada de totes les Falleres Majors de la ciutat de València, els seus presidents i familiars Alicia saludava a tots els assistents amb una mirada carregada d'il·lusió. I després de la salutació, arribava el moment més esperat. L'Alcalde de València li ha mostrat la seua banda i,amb ajuda del President de Junta Central Fallera, Pere Fuset, li ha imposat La Joia i la banda de Fallera Major de València.
 
I per a finalitzar, una última salutació ja com a Fallera Major de València, el que acumulava tot el sentiment dels últims mesos.
Fallas
Junta Central Fallera
Avenida de la Plata 117
46006 Valencia (ESPAÑA)
Teléfono 963 521 730
Horario: 17h a 20h

Junta Central Fallera informa sobre l'ús de les cookies en la seua pàgina web.

Llegir més

Accepte