• Enlace Slider home mascletás (5)

Junta Central Fallera

  • Inici
  • Notícies
  • Sofia i la seua Cort d'Honor rumb al Palau de la Música

Sofia i la seua Cort d'Honor rumb al Palau de la Música

La Cort d'Honor Infantil, s'ha reunit a casa de Sofia Soler, i allí hem pogut conèixer el color de l'espolí triat per Sofia, i teixit per Garín: blau cerceta. Des d'allí, totes juntes, s'han dirigit a l'Ajuntament de València per a realitzar l'eixida oficial. Allí ja les estaven esperant els cotxes de l'Antigor, un clàssic que no falta en les exaltacions. Sofia ha tingut el primer contacte amb l'Alcalde de València, Joan Ribó, i el seu mantenidor, Carlos Cano, amb els quals ha pujat en el Rolls Royce 25/30 del 1938 triat per a l'ocasió que els ha portat directes al Palau de la Música.
 
Però abans que fera la seua arribada la Fallera Major Infantil de València, han arribat al Palau les components de la Cort d'Honor que, per parelles, han baixat un Ford A Calmen. Any 1930, un Pontiac Limousine. Any 1933, Renault Vivasport. Any 1935, un Mercedes Benz 220 Saloon. Any 1953 i un Bentley 4 ¼. Any 1936.
 
Després de l'arribada de tota la Cort d'Honor, que ja esperava formant un passadís a l'entrada del Palau de la Música, ha fet la seua entrada Sofia, que acompanyada per la música de tabals i dolçaines, ha començat a viure els primers moments de l'Exaltació acompanyada de tota la seua Cort. 
 
La Cort d'Honor de la Fallera Major de València, Alicia Moreno, ha assistit al Palau amb el segon vestit oficial. L'última a fer la seua entrada ha sigut Alicia, que estrenava el seu segon vestit oficial, confeccionat per Carmen Asíns - Els Barraques, i teixit per Vives i Marí.
 
Tampoc s'han volgut perdre una de les grans cites de les Falles de València la Bellea del Foc Infantil d'Alacant, Daniela Guzzardo, i la Reina Infantil de les festes de Castelló, Lola Marco, que han sigut unes de les primeres a desfilar davant el públic del Palau. Finalment, les autoritats, un any més també han volgut estar amb Sofia i la seua Cort d'Honor. Ha asistit l'alcalde de València, Joan Ribó, i el President de les Corts Valencianes, Enric Morera.
Fallas
Junta Central Fallera
Avenida de la Plata 117
46006 Valencia (ESPAÑA)
Teléfono 963 521 730
Horario: 17h a 20h

Junta Central Fallera informa sobre l'ús de les cookies en la seua pàgina web.

Llegir més

Accepte