• Enlace Slider home mascletás (8)

Junta Central Fallera

  • Inici
  • Notícies
  • "Catalejo"un món de somnis per a l'Exaltació de Sofia Soler i Casas

"Catalejo"un món de somnis per a l'Exaltació de Sofia Soler i Casas

La Caja de los Sueños presenta una adaptació de “Catalejo”un espectacle on el món de la creativitat lliura als xiquets més somiadors un regal molt especial, una ullera de llarga vista màgica. Coneixerem a Lip, una jove amb molta imaginació que lluita cada dia per a fer front als obstacles que la societat imposa. Mitjançant la ullera de llarga vista, Lip ens mostrarà un món fascinant on la dansa i la música es convertiran en els seus companys d'aventures. Eines com les danses urbanes, les danses contemporànies, el teatre, la música, el circ, les acrobàcies o l'humor, es combinen amb una visió molt personal i característica d'entendre l'entreteniment, donant lloc a una proposta elegant que commourà i emocionarà al públic faller.
 
La Caja de los Sueños és una companyia professional d'Arts Escèniques que el seu objectiu és explicar històries amb un gran rerefons educatiu mitjançant posades en escena totalment originals i innovadores. Esta producció de EDAE Sergio Alcover compta amb un meritori repartiment jove i, majoritàriament, valencià dirigit per la parella d'artistes Norma Álvarez i Sergio Alcover.
 
Amb música de Sergio González-Román, la guitarra de José Antonio Doctor, el baix de Javier Infant i amb el disseny de vestuari d'Iñigo Sádaba Sainz, “Catalejo” es vas veure de gala per a conquistar a un públic faller a través d'una fórmula que combina diferents disciplines artístiques. Al capdavant de la interpretació se situa Yasira Diaz de 12 anys, finalista del programa de Tv ‘La Veu Kids’. Juan José Fuentes, Adrián López Mingueza, Héctor Wolf, Jesús González Calatayud, Mireia Chambó, Raquel García Gil, Omar Fernández, Dani Flor, Carlos Cano Pareja, Natalia Palomares, Arantxa Albiach y Abel Padilla Llorca completan el elenco.
 
Fallas
Junta Central Fallera
Avenida de la Plata 117
46006 Valencia (ESPAÑA)
Teléfono 963 521 730
Horario: 17h a 20h

Junta Central Fallera informa sobre l'ús de les cookies en la seua pàgina web.

Llegir més

Accepte