• Enlace Slider home mascletás (8)

Junta Central Fallera

I va arribar el moment de la Cort Infantil

La Cort de Sofia desfila pel Palau de la Música, amb la veu de Rafael Martí Monforte donant-los passe una a una. El President de Junta Central Fallera, Pere Fuset, els ha rebut en l'escenari i els ha imposat les bandes de Cort. Sens dubte, ha sigut un moment molt especial i emotiu per a totes elles.
 
Raquel Gramage Delgado, de la Falla Vilanova de Castelló-Horticultor Galán, Sector Saïdia. Amb 9 anys d'edat, la més dolça de les 12 xiquetes, estudia 4º de primària en el Col·legi Luis Braille.
 
Claudia Sapena Latorre, de la Falla Veneçuela-Agustín Sales, Sector Jesús. Amb 9 anys d'edat, la mimosa del grup estudia 4º de primària en el Col·legi Rodríguez Fornos.
 
Marta Gómez Alonso, de la Falla Ramiro de Maeztu-Humanista Furió, Sector Camins al Grau. És la més extrovertida de la Cort Infantil, té 10 anys i estudia 5º de primària en el Col·legi L'Anunciació
 
Celia Martí Andreu de la Falla Visitació-Oriola, Sector Saïdia. Una de les seues virtuts, l'empatia. Té 10 anys i estudia 6º de primària en el Col·legi Stama. Trinitat.
 
Alba Viller Ruiz, de la Falla L’L'Alguer-Enginyer Rafael Janini, Sector Algirós. El somriure etern i contagiosa. Amb 10 anys d'edat, estudia 5º de primària en el Col·legi Puresa de María.
 
Irene Gil Monsoriu de la Falla Isaac Peral-Méndez Núñez, Sector Canyamelar-Grau-nazaret. Sens dubte, la més riallera. Amb 9 anys d'edat, estudia 4º de primària en el Col·legi Trafalgar.
 
Pilar Cubells Company de la Falla Dr. Manuel Candela-Av. Del Port, Sector Camins al Grau. La més fantasiosa. Amb 10 anys d'edat, estudia 5º de primària en el Col·legi Santa Ana.
 
Amparo Pérez Morales de la Falla Maestro Gozalbo-Conde Altea, Sector pla del Remei-Gran Via. La imaginació feta personita. Estudia 5º de primària en el Col·legi Escolàpies.
 
Daria Parres Hernández de la Falla Blanqueries, Sector El Carmen. Amb 10 anys d'edat, és l'elegància personificada. Estudia, 5º de primària en el Col·legi Rivas Lluna.
 
Paula Ibañez Clement de la Falla Regne de València-Sant Valero, Sector Russafa A. Intel·ligència pura. Amb 11 anys d'edat, estudia 1º de l'ESO en el Col·legi Guadalaviar.
 
Celia Guerres González de la Falla Indústria-Santos Justo i Pastor, Sector Camins al Grau. La més responsable del grup. Amb 12 anys d'edat, estudia 1º ESO, en el Col·legi L'Anunciació
 
Paula López Alcalá de la Falla València-Teodoro Llorente. Sector Quart de Poblet-Xirivella. La discreció és el seu senyal. Amb12 anys d'edat, estudia 1º ESO en el Col·legi Ntra. Sra. De la Salut
 
Fallas
Junta Central Fallera
Avenida de la Plata 117
46006 Valencia (ESPAÑA)
Teléfono 963 521 730
Horario: 17h a 20h

Junta Central Fallera informa sobre l'ús de les cookies en la seua pàgina web.

Llegir més

Accepte