• Enlace Slider home mascletás (8)

Junta Central Fallera

  • Inici
  • Notícies
  • És hora de que els fallers vos presentem a la nostra Regina Infantil...Sofía Soler Casas

És hora de que els fallers vos presentem a la nostra Regina Infantil...Sofía Soler Casas

Valencians i valencianes. De naiximent o dret. Estants o habitants de la ciutat de Valencia. És hora de que els fallers vos presentem a la nostra Regina Infantil per a rendir-la els honors que sa distinció mereix... Pel conjunt de virtuts que atesora i que la fan dignísima portadora de nostra més alta representació, rindam homenatge d'amor i pleitesía a la Fallera Major Infantil de Valencia..."
 
La veu en Off de Rafael Martí i aquesta emblemàtica presentació ho anuncia. Sonen els primers concordes de la Suite "Fallera Major". La Sala Iturbi es posa en peus per a rebre a la màxima representant de les festes infantils de València, Sofia Soler Casas. Amb l'elegància que la caracteritza, Sofia avança cap a l'escenari acompanyada per de Joan Ribó, i saluda als fallers i falleres que l'acompanyen en el Palau de la Música, a la seua família i amics. El seu somriure és reflex de l'emoció que viu Sofia en veure que s'acosta el moment en el qual, per primera vegada, lluirà la banda que l'acredita com a Fallera Major Infantil de València.
 
En l'escenari, li esperava la seua Cort d'Honor. En la cara de totes elles, la complicitat de saber que estan vivint un moment únic en les seues vides i que s'escriurà amb lletres d'or en la història de les Falles. Portades pel seu germà, Ferrán Soler Casas, la banda i la joia entren en escena. Joan Ribó, Alcalde de València, i Pere Fuset, President de Junta Central Fallera, fan imposició d'aquests dos emblemes únics que solament llueixen les Falleres Majors Infantils de València.
 
Sofia Soler Casas, avança un pas i dedica una salutació, ja oficialment com a Fallera Major Infantil de València 2016.
 
Fallas
Junta Central Fallera
Avenida de la Plata 117
46006 Valencia (ESPAÑA)
Teléfono 963 521 730
Horario: 17h a 20h

Junta Central Fallera informa sobre l'ús de les cookies en la seua pàgina web.

Llegir més

Accepte