• Enlace Slider home mascletás

Junta Central Fallera

Gala Fallera 2016

La Gala Fallera 2016 es celebrarà el pròxim 26 de febrero a les 21:00 hores en el Pavelló número 5 de Feria Valencia. Com en anteriors edicions, al començament de l’acte es faran les fotografíes per sectors i juntes locals junt a la Fallera Major de València i la seua Cort d’Honor.
 
Per poder asisstir a la Gala, cada comissió podrà obtindre els tickets que necessite a un preu de 40€ cadascú, que seran abonats al moment de retirar-los; els tickets inclouen el sopar i dos consumicions.
 
La retirada dels tickets es farà en el mostrador del segon pis de Junta Central Fallera entre els diez 15 i 18 de febrer, inclosos, i en horari de 18 a 20 hores, sense cap possibilitat de pròrroga.
 
Al mateix temps que es retiren els tickets, també es podrà recollir la figura rèplica de la falla municipal d’enguany per a la Fallera Major de cada comissió del cens de Junta Central Fallera.
 
Com en anteriors ocasions, els particulars que desitgen aparcar els seus vehicles en el parking de la Fira podran beneficiar-se d’una tarifa plana de 2 euros.
 
Per a descarregar l'imprés dels tickets punxe ací.
Fallas
Junta Central Fallera
Avenida de la Plata 117
46006 Valencia (ESPAÑA)
Teléfono 963 521 730
Horario: 17h a 20h

Junta Central Fallera informa sobre l'ús de les cookies en la seua pàgina web.

Llegir més

Accepte