• Enlace Slider home mascletás (3)

Junta Central Fallera

Sofía Soler torna a casa

Dissabte passat va ser un dels dies més especials de l'exercici per a la Comissió de la Falla General Asensio - Marqués de Solferit, ja que es va celebrar l'Exaltació de la seua Fallera Major Infantil. Com no podia ser d'una altra manera, allí va estar Sofía Soler, la nostra Fallera Major Infantil de València, acompanyada de la seua Cort d'Honor, ja que és component d'esta Comissió. Sens dubte va ser un dia molt emotiu per a tots els fallers de General Asensio - Marqués de Solferit.
 
Va ser el dia de la Comissió Infantil i, especialment, el dia dels seus màxims representants, Lucía Guillén López, Fallera Major Infantil, i Joel González Minguez. Joel va imposar a Lucía la banda que li acredita com a Fallera Major Infantil de la Comissió. Este va ser un dels moments més esperats de la vesprada per a Lucía.
 
Però les emocions no van acabar ací, ja que tota la Comissió esperava també amb especial emoció la presència de Sofía Soler. Per a això, pujarien a l'escenari la Fallera Major, Patricia Navarro Pla, que havia sigut exaltada com a tal la nit anterior, i el President, Pedro Núñez; els quatre rebrien a la Cort d'Honor de la Fallera Major Infantil de València i, finalment, a Sofía Soler, que va poder sentir l'afecte que li té tota la seua família fallera, i per descomptat, l'orgull de que siga la Fallera Major Infantil de València.
 
Sofía no va voler anar-se sense abans dedicar unes paraules a tots els presents, i amb elles va quedar manifestat l'afecte que ella també sent per la seua Falla i per tots els seus components.


Fallas
Junta Central Fallera
Avenida de la Plata 117
46006 Valencia (ESPAÑA)
Teléfono 963 521 730
Horario: 17h a 20h

Junta Central Fallera informa sobre l'ús de les cookies en la seua pàgina web.

Llegir més

Accepte