• Enlace Slider home mascletás (7)

Junta Central Fallera

El Carme porta el seu Don Juan Tenorio al Teatre Talia

Per primera vegada en tres anys l'Agrupació del Carmen representa este clàssic en este emblemàtic espai

L'Agrupació de Falles del Barri del Carme va portar a l'escenari del Teatre Talia de València una de les obres més importants de la història de la literatura, el teatre i la cultura. Es tracta de "Don Juan Tenorio 'A escena!" i ho va fer els passats 30 i 31 d'octubre en un total de tres funcions. Es tracta del tercer any consecutiu en què els fallers d’esta agrupació escenifiquen l'obra de José Zorrilla. No obstant això, és de la primera vegada que es fa la seua representació al Teatre Talia, ja que el primer lliurament de l'obra es va realitzar per les diferents carrers del barri del Carme i l'any passat es va fer al claustre del Centre del Carme. A l’esdeveniment va estar present la Fallera Major de València, Marina Civera.

La directora de l'obra, Charo Caballer, va destacar la importància, el virtuosisme i la riquesa dels versos i personatges de Zorrilla. "Nosaltres, 'El Carme', hem volgut rescatar de l'oblit i elevar-la a l'escenari, per a major gaudi del seu tan variat públic, fent esta adaptació i respectant la trama original", afegia Caballer, que destacava també la il·lusió, entrega i dedicació del elenc d’esta versió de "Don Juan Tenorio".

Miguel Ángel Vercher va interpretar a Don Juan Tenorio, mentre que Jessica Miró va ser Donya Inés i Eusebio Xàtiva, Don Luis. A més, formen part d'aquest elenc Isabel Torrijo, Carles Bori, Vicente Ortega, Ximo Benavent, Esteban Pol, Vicente Martínez, Enrique Sanchis, Enrique Pérez, Maica Porta, Marieta Gasulla, Carlos Serantes, Alfredo Ballester, Remigio Pons, Laura Olivares, Pilar Domingo-Calap, Macarena Martínez, Bàrbara Alvado, María Jesús García i Lourdes Tort.

Per la seua banda, la regidoria de la representació va recaure en mans de Natividad Blanco, la il·luminació en Maria Ángeles Fernández i el so en Julián Valls. Enrique Pérez va ser qui es va fer càrrec dels efectes especials, Olympia Metropolitana ho va fer amb els decorats, José Manuel Tortosa amb la utilleria, Soraya Salah Al-Karbutli Bas amb la perruqueria i el maquillatge, Rin-Mar amb el vestuari i Vicente Martínez amb el disseny gràfic de l'obra.

Fotografies: Josep V. Zaragoza

  • JVZC8709
  • JVZC8713
  • JVZC8717
  • JVZC8722
  • JVZC8723
  • JVZC8726
  • JVZC8749

Fallas
Junta Central Fallera
Avenida de la Plata 117
46006 Valencia (ESPAÑA)
Teléfono 963 521 730
Horario: 17h a 20h

Junta Central Fallera informa sobre l'ús de les cookies en la seua pàgina web.

Llegir més

Accepte