• Enlace Slider home mascletás (5)

Junta Central Fallera

Senyor pirotècnic!

El Palau de l'Exposició ha sigut testimoni de la presentació de cadascun dels espectacles pirotècnics dels quals gaudirà la ciutat de València fins a la nit de Sant Josep. Amb la inauguració de l'Exposició del Ninot s'inicia un intens calendari d'events pirotècnics que faran de la pólvora l'auténtica protagonista.
 
En un acte presentat per Boro Peiró, director de "Gente de Fallas" Onda Cero València, vam conèixer dia a dia la programació i les marques que faran vibrar la ciutat. Enguany, com a novetat, en la Gala no es va homenatjar a una empresa de pirotècnica, sinó la comissió Obispo Amigó - Cuenca, que ha demostrat la seua passió per la pólvora i que, entre altres mèrits, van ser els pioners en les "Mascletàs de color" que aunen el colorit d'un castell de focs artificials amb la força d'una mascletà.
 
Pere Fuset, President de Junta Central Fallera, en les seues paraules va reconèixer la labor dels mestres de la pólvora, i l'esforç que des de la institució es realitza per reconèixer el seu treball. Treball que s'inclou en la candidatura a Patrimoni Immaterial de la Humanitat davant la UNESCO. L' acte va concloure amb Alicia Moreno i Morales i Sofía Soler i Casas reproduint eixe avís que les Falleres Majors de València tenen el privilegi d'anunciar, davant la Plaça de l'Ajuntament plena de gom a gom lels dies de març, el mític "Senyor pirotècnic pot começar la mascletà!"
 
Fallas
Junta Central Fallera
Avenida de la Plata 117
46006 Valencia (ESPAÑA)
Teléfono 963 521 730
Horario: 17h a 20h

Junta Central Fallera informa sobre l'ús de les cookies en la seua pàgina web.

Llegir més

Accepte