• Enlace Slider home mascletás (6)

Junta Central Fallera

  • Inici
  • Notícies
  • Comencen a arribar les primeres figures de l'Exposició del Ninot que acollirà el Museu dels Ciències

Comencen a arribar les primeres figures de l'Exposició del Ninot que acollirà el Museu dels Ciències

Amb el començament de febrer ha arribat un dels esdeveniments que marquen l'agenda fallera, el lliurament de *ninots per part dels artistes i comssions, prèvia a la inauguració de l'Exposició del Ninot, i que durarà fins al dimecres 3 de febrer
 
La Ciutat dels Arts i els Ciències ja està rebent als ninots que formaran part de la 'Exposició del Ninot' 2016 que per primera vegada podrà visitar-se enguany en el Museu de les Ciències Príncep Felip. El Saló Arquerías, en una superfície de més de 2.500 metres quadrats, serà l'espai on s'exhibiran els més de 700 ninots seleccionats que esperen els vots dels visitants per a salvar-se del foc i ingressar en el Museu Faller.
 
El primer ninot que ha sigut lliurat en esta nova ubicació ha sigut el de la comissió Poeta Alberola-Totana de l'artista faller José Ramón Espuig, mentre que Falla Ciutat de l'Artista Faller, del mateix artista faller, ha sigut el primer ninot infantil. Un dia històric que així s'ha seguit també en les xarxes socials amb l'etiqueta #ExpoNinot16.
 
La recepció dels 'ninots' es realitza en el Museu dels Ciències Príncep Felipe els dies 1, 2 i 3 de febrer de 10:00 a 14:00 hores i de 16:00 a 20:00 hores. S'ha instal·lat un photocall en la porta d'entrada perquè els qui així ho desitgen puguen realitzar-se fotos ja que, una vegada dins, fins al dia de la inauguració, no està permès captar imatges del muntatge de l'exposició.
 
La mostra podrà visitar-se del 5 de febrer al 15 de març, de dilluns a dijous de 10 a 20 hores i divendres, dissabte i diumenge, de 10 a 21 hores. L'entrada d'adult serà de 3 euros i l'entrada reduïda d'1,5 euros per a xiquets de 4 a 12 anys, majors de 65 anys i socis del Club Ciutat dels Arts i els Ciències.
 
A més, els visitants interessats podran comprar una entrada combinada per a assistir a la projecció 'Flames 3D' en el Hemisfèric i visitar també la Exposició del Ninot. Esta entrada tindrà un preu de 10 euros la tarifa normal i de 8 euros la tarifa reduïda. 'Flames 3D' és un documental que narra les grans fites de la vida fallera com la plantà o l'ofrena així com diferents moments en el taller de l'artista i de la comissió. Es projecta de dilluns a divendres a les 17 hores, i els caps de setmana a les 19 hores. També els dies 19 i 20 de març es projectarà a les 15 hores.
Fallas
Junta Central Fallera
Avenida de la Plata 117
46006 Valencia (ESPAÑA)
Teléfono 963 521 730
Horario: 17h a 20h

Junta Central Fallera informa sobre l'ús de les cookies en la seua pàgina web.

Llegir més

Accepte