• Enlace Slider home mascletás (8)

Junta Central Fallera

Jurats de Falles i Exposició del Ninot 2016


Segons les condiciones aprovades en l’assemblea de presidents del passat 22 de desembre per a la configuración dels jurats del concurs de Falles i del millor ninot de secció per a l’Exposició del Ninot de 2016, s’obri el termini per a presentar candidatures per a formar part d’ambdós jurats.
 Cada falla podrá presentar tantes candidatures com considere. Cada Falla haurà de presentar una relació de tots els fallers interessats en formar part del procés i un formulari personal per cadascú dels candidats, que haurà d’omplir informàticament i imprimir des de la secretaria virtual.

 

 

El formulari està en la zona pública: Menú Principal -> Descàrrega d’impresos -> Varios -> Secretaria Estos formularis individuals hauran d’omplir-se necessàriament per ordinador, ja que el sistema detectarà automàticament algunes incompatibilitats. Este full, imprés, haurà de presentar-se, junt a la resta de candidatures i la relació de noms presentada per la comissió, en el registre d’entrada de Junta Central Fallera abans del 20 de gener a les 20 hores.


 

El curset de jurats organitzat conjuntament amb el Gremi Artesà d’Artistes Fallers es realitzarà el pròxim 23 de gener en horari de 9 a 19 hores, i será requisit indispensable fer-lo si no s’ha realitzat el curset en anys anteriors.

 

Per aquells candidats que hagen fet el curset en anys anteriors (2009-2015) el termini per a presentar la seua candidatura podrá ampliar-se fins el 27 de gener a les 20 hores. 

Ací pots consultar la proposta aprovada per a jurats de falla.

Ací pots consultar la proposta aprovada per a l'exposició del ninot.

Fallas
Junta Central Fallera
Avenida de la Plata 117
46006 Valencia (ESPAÑA)
Teléfono 963 521 730
Horario: 17h a 20h

Junta Central Fallera informa sobre l'ús de les cookies en la seua pàgina web.

Llegir més

Accepte