• Enlace Slider home mascletás (8)

Junta Central Fallera

Gala de Lliurament dels Premis Eugeni

El dilluns 28 de Desembre la Federació de Falles en Especial Ingeni i Gràcia va celebrar la  Gala de Lliurament dels "Premis Eugeni" i "Premi I+G" a les falles distingides amb el 1er premi d'Ingeni i Gràcia, tant major com a infantil, en el concurs de Junta Central Fallera.

 

No es van voler perdre el lliurament de premis a l'enginy i gràcia dels monuments fallers les Falleres Majors de València, Alicia Moreno i Sofia Soler i el President de Junta Central Fallera, Pere Fuset, així com els regidors de diversos grups municipals, presidents de federacions, agrupacions i Interagrupació, el Gremi d'Artistes Fallers i les Falleres Majors de Torrent.

L'acte va començar amb la rebuda dels màxims representants de les 18 comissions que componen actualment la Federació de Falles en Especial Ingeni i Gràcia i, posteriorment, amb una projecció amb els esbossos de les Falles que plantaran aquestes comissions en 2016. Més tard, va començar el moment dels premiats; es va començar a visionar en imatges les falles infantils mereixedores del Premi Eugeni 2015. Totes les comissions, una a una, van ser nomenades al costat del seu artista faller per a arreplegar els diplomes acreditatius.Després de poder veure en una altra projecció les falles adultes reconegudes amb el 1er premi d'Ingeni i Gràcia van ser de nou nomenades pujant amb el seu artista a l'escenari per a arreplegar les seues distincions.

Finalment, després de les paraules del president, Ramón Lluch en pro de la defensa de la sàtira, l'enginy i la gràcia en les Falles, es va llegir l'acta que atorgava el "Premi I+G 2015" a la Falla Maestro Gozalbo - Conde Altea realitzada per Manuel Algarra. Tant artista com representants de la comissió van rebre de mans de les Falleres Majors de València les respectives banderoles, per a posteriorment Manuel Algarra i Miguel Prim, president de la comissió, agrair públicament aquesta distinció.

Per a finalitzar la nit, la Federació de Falles en Especial Ingeni i Gràcia va celebrar en el mateix restaurant de l'Ateneu el Sopar al qual es va posar punt final amb el brindis per part de les nostres Falleres Majors i President per unes felices Falles 2016.

Fallas
Junta Central Fallera
Avenida de la Plata 117
46006 Valencia (ESPAÑA)
Teléfono 963 521 730
Horario: 17h a 20h

Junta Central Fallera informa sobre l'ús de les cookies en la seua pàgina web.

Llegir més

Accepte