• Enlace Slider home mascletás (8)

Junta Central Fallera

Els tallers també són per als infantils

El barri de Sant Isidre va acollir un any més, a les màximes representants del món infantil de les falles. Ceballos & Sanabria van rebre, amb els braços oberts,  una de les visites més esperades , la de la Fallera Major Infantil de València, Sofia Soler i la seua Cort d'Honor.

 


Acompanyades pel President de Junta Central Fallera, Pere Fuset, la visita es va convertir en una improvisada excursió pels barris de la ciutat, això sí, sense eixir del taller. José Luis i Paco van destacar que per a ells, és un moment molt especial, perquè com a artistes fallers, poden descobrir a la mirada de les xiquetes, si el seu projecte resulta interessant i atractiu, un dels reptes més difícils de les falles infantils: enamorar als més xicotets.

Però Sofia i la seua Cort, no solament es van enamorar de la falla, sinó que a més a més, van gaudir d'una classe magistral d'elaboració de ninots. Els artistes, van explicar in situ, totes les fases per les quals passaran cadascun dels ninots de “De Barri en Barri”. Així, les xiquetes van comprovar la màgia del modelatge, el treball de l'empaperat o la posada a punt en blanc. Fins i tot, van poder vore els colors base d'algunes figures com el Poli de Barri o la Tia Carme.

I davant la pregunta, “Trieu un ninot per a fer-vos una foto?”, la resposta va ser unànime: “El Gulliver, El Gulliver”, una figura que estan desitjant vore ja a la plaça de l'Ajuntament per a celebrar el seu 25 aniversari.

Sofia i la seua Cort, es van marxar molt il·lusionades després d'una inoblidable visita al taller de Ceballos & Sanabria. Els artistes de la falla municipal infantil, ens van demostrar durant la visita, la importància que els tallers tinguen les seues portes obertes  als infantils, perquè són un espai incomparable on es veu, es coneix i s'aprèn sobre la falla.

Fallas
Junta Central Fallera
Avenida de la Plata 117
46006 Valencia (ESPAÑA)
Teléfono 963 521 730
Horario: 17h a 20h

Junta Central Fallera informa sobre l'ús de les cookies en la seua pàgina web.

Llegir més

Accepte