• Enlace Slider home mascletás (5)

Junta Central Fallera

2016 ja está ací

Al creuar la porta del taller, van començar les exclamacions de sorpresa i alegria. I seguida d'elles, la curiositat feta pregunta. Alicia Moreno i la seua Cort d'Honor van inundar el taller de Manolo García amb la mirada posada en la plantà 2016.


L'artista faller de la falla municipal no va dubtar a mostrar totes les claus d'un projecte que amaga moltes hores de treball, esforç i abans de res, mestria.

Acompanyat del seu gran equip, Manolo García, va convidar tant a Alicia com a la seua Cort a gaudir d'una falla que no deixarà indiferent a ningú.

Després del Moisés de 2014 i el lleó del Congrés dels Diputats de 2015, la fusta tornarà a ser protagonista a la plaça de l'Ajuntament de València. Així li recordava Manolo a Alicia, que enguany i amb el lema “Falles en el món” la grua pujarà fins als 23 metres que aconseguirà la figura central, símbol identificatiu del Gremi d'Artistes Fallers.

I per als amants de donar-li la volta a la falla, Manolo García prepara ja els 15 metres de diàmetre que ocuparan la base i les figures que envoltaran la figura central.

Abans d’ acomiadar-se, Alicia va mostrar el seu interès pel dia de la cremà, al que des del taller, amb un somriure a la cara, van respondre, “serà una cremà inoblidable”.


Junta Central Fallera informa sobre l'ús de les cookies en la seua pàgina web.

Legir mes

Acepto
Fallas
Junta Central Fallera
Avenida de la Plata 117
46006 Valencia (ESPAÑA)
Teléfono 963 521 730
Horario: 17h a 20h