• Enlace Slider home mascletás (6)

Junta Central Fallera

2016 ja está ací

Al creuar la porta del taller, van començar les exclamacions de sorpresa i alegria. I seguida d'elles, la curiositat feta pregunta. Alicia Moreno i la seua Cort d'Honor van inundar el taller de Manolo García amb la mirada posada en la plantà 2016.


L'artista faller de la falla municipal no va dubtar a mostrar totes les claus d'un projecte que amaga moltes hores de treball, esforç i abans de res, mestria.

Acompanyat del seu gran equip, Manolo García, va convidar tant a Alicia com a la seua Cort a gaudir d'una falla que no deixarà indiferent a ningú.

Després del Moisés de 2014 i el lleó del Congrés dels Diputats de 2015, la fusta tornarà a ser protagonista a la plaça de l'Ajuntament de València. Així li recordava Manolo a Alicia, que enguany i amb el lema “Falles en el món” la grua pujarà fins als 23 metres que aconseguirà la figura central, símbol identificatiu del Gremi d'Artistes Fallers.

I per als amants de donar-li la volta a la falla, Manolo García prepara ja els 15 metres de diàmetre que ocuparan la base i les figures que envoltaran la figura central.

Abans d’ acomiadar-se, Alicia va mostrar el seu interès pel dia de la cremà, al que des del taller, amb un somriure a la cara, van respondre, “serà una cremà inoblidable”.


Fallas
Junta Central Fallera
Avenida de la Plata 117
46006 Valencia (ESPAÑA)
Teléfono 963 521 730
Horario: 17h a 20h

Junta Central Fallera informa sobre l'ús de les cookies en la seua pàgina web.

Llegir més

Accepte