• Enlace Slider home mascletás (2)

Junta Central Fallera

La revista Cendra presenta al públic un nou número

Cendra Suc de Falles ha presentat en el Centre Cultural de la Beneficència davant un gran nombre de representants del món faller el nou número de la seua revista, l'any del seu desè aniversari.
 
 
Un dels directors de la publicació, Hernán Mir, ha explicat durant la presentació del nou nombre, ja el 18,  que, a més dels col·laboradors i seccions habituals de la revista els lectors podran trobar l'emotiu discurs que l'alcalde de València, Joan Ribó, va pronunciar en l'hemicicle el setembre passat durant l'Exaltació de la Fallera Major de València, Alicia Moreno. Entre les novetats del contingut també podrem trobar la col·laboració d'altres dos alcaldes: l'alcalde d'Alacant, Gabriel Echávarri i de l'alcaldessa de Borriana, Maria Josep Safont, localitats amb una gran tradició fallera. 
 
 
A més, en el nou número es dedicarà la secció 'In memoriam' al poeta Anfós Ramón i un altre destacat al Turista Faller, amb motiu del seu 75 aniversari.
 
 
Precisament la Fallera Major de València, Alicia Moreno, acompanyada del President de Junta Central Fallera, Pere Fuset, de la seua Cort d'Honor al complet i de la Fallera Major Infantil, Sofia Soler, es trobava entre els assistents a la presentació. A més de donar tots els detalls sobre el nou nombre de la revista Cendra, la vesprada va estar amenitzada amb la música de Borja Penalba i Mireia Vives.
Fallas
Junta Central Fallera
Avenida de la Plata 117
46006 Valencia (ESPAÑA)
Teléfono 963 521 730
Horario: 17h a 20h

Junta Central Fallera informa sobre l'ús de les cookies en la seua pàgina web.

Llegir més

Accepte