• Enlace Slider home mascletás (7)

Junta Central Fallera

Alicia va tornar a la seua comissió

Per a una Fallera Major de València sempre és especial i emotiu el recorregut que fa per les diferents presentacions de les comissions, però sempre hi ha una especial, eixa cita que esperen des del seu nomenament, poder assistir a la presentació de la seua comissió.

 

Eixa hora va arribar dissabte passat quan la Falla Álvaro López-Sant Joan de Déu va rebre a la Fallera Major de València, Alicia Moreno, una gran intensitat d'emocions i sentiments van inundar la Sala Canal quan van rebre a la component de la seua comissió com a màxima representant del món faller. Acompanyada per les 12 components de la seua Cort d'Honor va viure el seu gran moment, la presentació més esperada, la volta a casa.

El protagonisme ho va compartir lògicament amb les quals representaran a esta comissió de la Malvarrosa en les falles 2016, Manuela Hidalgo i la xiqueta Valeria Moreno, van viure esta inoblidable cita en la qual comencen a lluir les seues bandes de Falleres Majors entre l'afecte de fallers, familiars i amics. Al costat del seu President, José Miguel García, viuran un any portant el nom de la comissió a cada acte faller.

En honor a les grans protagonistes, va anar el grup de danses Sant Vicent Ferrer de l'altar de Russafa el que va brindar un espectacle de balls tradicionals interpretant un fandango i un boler.

Finalitzat l'acte protocol·lari va arribar un dels moments més esperats, al costat de les comissions convidades van rebre a la màxima representació de la nostra festa per a les falles de 2016. Alicia Moreno, va desfilar entre la més calorosa de les benvingudes. Ja en l'escenari li va transmetre a Manuela i Valeria la seua felicitació i els seus millors desitjos de cara a l'exercici faller. Les paraules que li va dedicar la presentadora, Lara Moreno, germana d'Alicia, van fer que els assistents no pogueren reprimir tanta emotivitat. Un bonic record que Alicia guardarà per sempre.

Fallas
Junta Central Fallera
Avenida de la Plata 117
46006 Valencia (ESPAÑA)
Teléfono 963 521 730
Horario: 17h a 20h

Junta Central Fallera informa sobre l'ús de les cookies en la seua pàgina web.

Llegir més

Accepte