• Enlace Slider home mascletás (4)

Junta Central Fallera

Vesprada nadalenca en el circ

La Fallera Major Infantil de València, Sofia Soler, al costat de la seua Cort d'Honor ha disfrutat el diumenge 20 de gener d'una vesprada d'allò més nadalenca en el Circ Alaska de València. Durant unes hores les xiquetes han fet una aturada en les seues agendes per a passar una vesprada divertida gràcies a un show renovat que compta amb nombres tradicionals i, a més, amb la presència de José Luis Gil i Luis Miguel Seguí, actors de la popular sèrie 'La que se Avecina'. 

 

En la vesprada del 20 de desembre Sofia i la seua Cort van disfrutar de l'actuació en directe de Luis Miguel Segui que va intervenir en gags amb els propis pallassos de l'espectacle i que també va tenir una xicoteta intervenció en solitari. És la primera vegada que aquest tipus de show amb còmics arriba a València, ja que enguany el Circ Alaska no compta amb animals en el seu espectacle.

Però la vesprada no solament va estar protagonitzada per l'humor. Al còmic i als pallassos se li van sumar el clàssic trapezi volant, els espectacles de contorsionisme i antipodisme i les actuacions musicals i amb transformes, uns nombres impressionants que, malgrat ser clàssics del món del circ, sempre ens impressionen. El Circ Alaska estarà a València fins que finalitzen el Nadal, el dia 6 de gener, i durant totes les festes.

Fallas
Junta Central Fallera
Avenida de la Plata 117
46006 Valencia (ESPAÑA)
Teléfono 963 521 730
Horario: 17h a 20h

Junta Central Fallera informa sobre l'ús de les cookies en la seua pàgina web.

Llegir més

Accepte