• Enlace Slider home mascletás (8)

Junta Central Fallera

Entre pinzells i maquillatges

En la vesprada del passat dilluns 14 de desembre l'acadèmia de maquillatge Ana Salmerón va rebre a unes alumnes molt especials. Alicia Moreno, Fallera Major de València, i la seua Cort d'Honor van rebre un curs d'automaquillatge per a ensenyar-les uns quants trucs que els permetran no solament lluir sempre radiants, sinó també traure el màxim partit a les seues faccions.

 

Nostres representants no solament van escoltar les indicacions que formulaven les professionals que oferien el curs sinó que se'ls va respondre a tots els seus dubtes primer amb exemples i després provant elles mateixes.

Esta iniciativa té l'objecte d'ajudar a les protagonistes de la festa valenciana a estar sempre esplèndides per a qualsevol acte al que hagen d'assistir, que perfeccionen la seua tècnica i personalitzen el maquillatge amb trucs, diferents aplicacions, productes i correccions a la seua mesura. 

La academia va posar a disposició tant d'Alicia com de les seues dotze companyes tots aquells cosmètics necessaris per a poder realitzar diferents proves amb l'objecte de descobrir els tons més afavoridors per als seus rostres.

Així, les màximes representants van gaudir d'un meravellós curs on la diversió i l'aprenentatge van posar una pinzellada de color. Una interessant jornada que els ajudarà este any del que són protagonistes a estar perfectes en tot moment.

Junta Central Fallera informa sobre l'ús de les cookies en la seua pàgina web.

Legir mes

Acepto
Fallas
Junta Central Fallera
Avenida de la Plata 117
46006 Valencia (ESPAÑA)
Teléfono 963 521 730
Horario: 17h a 20h