• Enlace Slider home mascletás (5)

Junta Central Fallera

Últims playbacks infantils previs a la gran final

Amb les esperadísimes finals de playbacks cada vegada més a prop, el dissabte els més menuts van tornar a presentar les seues millors actuacions en la Sala Canal.

 

El dissabte 29 de novembre vam conèixer els últims playbacks que opten a fer-se un lloc en la gran final del pròxim dissabte, 5 de desembre, un matí en la qual podrem reviure les millors actuacions del 29 concurs de Playbacks Infantils organitzat per Junta Central Fallera. No oblides que si vols gaudir de les finals des de la Sala Canal pots participar en el concurs #LaFinalACanal mostrant-nos tot el teu art a través de Facebook i Instagram amb un vídeo o un DubsMash. Pots consultar més informació en la web de Junta Central Fallera; a través de les xarxes socials tens l'oportunitat de guanyar dues entrades.

Durant aquest últim matí de nervis, canvis de vestuari i molta il·lusió en l'escenari vam poder gaudir de sis actuacions, totes de la modalitat de grup. Les falles Dr. Álvaro López - Sant Joan de Déu, Cra.Sant Luis -Av. Dr.Waksman, Azcárraga- Fernando el Catòlic, Fra J. Rodríguez -Pintor Cortina, Pi i Margall - A. Cervellera i Av. dels Tarongers-Universitat Politècnica van pujar a l'escenari després de mesos d'assaig per a mostrar-nos els seus playbacks que ens van fer viatjar des del meravellós món del circ, als anys 80, passant per Egipte i per mons on la imaginació sempre és la protagonista.

Com cada setmana, la nostra Fallera Major Infantil, Sofia Soler, acompanyada de la seua Cort d'Honor, va voler estar present en la Sala Canal per a gaudir amb els més xicotets. La gala, una vegada més, va ser conduïda per la Fallera Major Infantil de València de l'any 2014, Claudia Villodre, i Marta Pascual, Cort d'Honor Infantil del mateix any. En finalitzar la Fallera Major Infantil de València va fer lliurament de les banderoles que premien la participació a totes les falles.

Fallas
Junta Central Fallera
Avenida de la Plata 117
46006 Valencia (ESPAÑA)
Teléfono 963 521 730
Horario: 17h a 20h

Junta Central Fallera informa sobre l'ús de les cookies en la seua pàgina web.

Llegir més

Accepte