• Enlace Slider home mascletás (2)

Junta Central Fallera

V Fira de Col·leccionisme Faller

Les publicacions falleres cada vegada tenen mes aficionats i col·leccionistes que cada vegada busquen mes publicacions. Sens dubte la Fira és una oportunitat per aconseguir eixa publicació antiga que tant buscaves, eixe número de revista fallera, llibret o postal antiga.
 
En esta edició ens acompanyaran els següents venedors-expositors: les Delegacions de Publicacions i Arxiu de la Junta Central Fallera; les llibreries de llibre vell El Asilo del Libro, Al Tossal, Poster-Valencia i La Paraeta de Ángela; editorials Cendra, Bayarri, Denes, Don Falleret i Alenar Llibres; el Círculo Bunyol d’Or i Brillans ab Fulles de Llorer, Foment de les Lletres Valencianes, Casal Bernat i Baldoví, i la comissió fallera d’Exposició.
 
Gràcies a la revista Cendra contarem amb un estand especial que tindrà diferents continguts i assistents: els dibuixants José Luis Aguilar, José Luis Mira, Raúl Martínez “Chuky” i Ana López Martín —autora de la portada de Cendra—; Ortifus, que firmarà la seua biografia Vinyetes de cartró pedra; l’Associació Parkinson-Valencia informarà sobre les seues activitats; i animarà el matí PayaSOSpital.
 
La Junta Central Fallera contarà amb un lloc en el qual es podran adquirir Llibres Fallers, Vivir las Fallas i altres publicacions i fullets propis d’anys enrere a preus especials.
 
Durant el matí, i fent un alt en el seu recorregut, contarem amb la presència de la Fallera Mayor de València, Alicia Moreno Morales.
 
Les portes de l’edifici de la Junta Central Fallera (Av. de La Plata, 117, València) s’obriran al públic entre les 10.00 hores i les 14.00 hores. ¡Vos esperem!
Fallas
Junta Central Fallera
Avenida de la Plata 117
46006 Valencia (ESPAÑA)
Teléfono 963 521 730
Horario: 17h a 20h

Junta Central Fallera informa sobre l'ús de les cookies en la seua pàgina web.

Llegir més

Accepte