• Enlace Slider home mascletás

Junta Central Fallera

La banda de Fallera Major

És sens dubte, un dels símbols de les exaltacions falleres. Aquest cap de setmana molts teatres i sales de la ciutat, han acollit la celebració de les presentacions falleres d'algunes comissions. 


És el cas de la Falla Antonio Molle-Gregorio Gea que dissabte passat va exaltar a les seues Falleres Majors per a l'any 2016. Conchi Amores Conde serà la màxima representant de la comissió major, mentre que Nerea Belenguer Serrano de la comissió infantil i estarà acompanyada de Mario Moncho Jordan, un expert en el càrrec, ja que repeteix com a president infantil. 


La Comissió va rebre la visita de la Fallera Major de València, Alicia Moreno i de la seua cort d'honor. Un moment molt especial ja que la seua fallera, Alba Molins Latorre pertany a la cort d'honor de 2016. La comissió de Mislata es va mostrar molt orgullosa i emocionada en un dia tan especial per als seus fallers. L'acte va acabar amb un gran musical realitzat per la comissió.


I en la Sala Canal, també el passat dissabte, la Falla María Ros-Manuel Iranzo va exaltar a Amparo Escudero i Nerea Avi. Elles seran les falleres majors per a les falles 2016. Amparo i Nerea van lluir les seues millors gales en un acte en el qual van estar recolzades per les seues corts d'honor. Victor Bovi, president infantil per a l'any 2016, també es va mostrar molt emocionat en l'acte de presentació i exaltació de la comissió. 


La Falla Rio Bidasoa- Conde Torrefiel ha viscut un cap de setmana molt especial. Les que mai oblidaran dissabte passat són Chelo Molina i Ainhoa Rodríguez. Elles, ja llueixen la banda que les acredita com les màximes representants de la festa. El President Infantil, Raúl Martínez també representarà als més xicotets de la comissió. La visita d'Alicia Moreno i la seua cort d'honor va ser un dels moments més esperats de la nit.

Fallas
Junta Central Fallera
Avenida de la Plata 117
46006 Valencia (ESPAÑA)
Teléfono 963 521 730
Horario: 17h a 20h

Junta Central Fallera informa sobre l'ús de les cookies en la seua pàgina web.

Llegir més

Accepte