• Enlace Slider home mascletás (5)

Junta Central Fallera

  • Inici
  • Notícies
  • L’Exposició del Ninot es trasllada al Museu de les Ciències

L’Exposició del Ninot es trasllada al Museu de les Ciències

El regidor de Cultura Festiva i president de Junta Central Fallera, Pere Fuset, ha anunciat este dimarts, durant l’Assemblea de Presidents, un canvi en la ubicació de l’Exposició del Ninot. El nou enclavament serà la Sala d’Arcs, en el Museu de les Ciències Príncep Felip.

 

Este dimarts pel matí Fuset s’ha reunit amb el director de la Ciutat de les Arts i les Ciències per signar el contracte per a utilitzar la sala del museu. Tots dos han valorat molt positivament l’acord de col·laboració amb la voluntat que “redunde en benefici de la ciutat, de la seua imatge i de la projecció de la festa de les Falles”, han dit.

Segons el regidor, la nova ubicació compta amb molts avantatges, com ara l’augment d’espai per a l’exposició, la possibilitat d’emprar espais adjacents per a realitzar activitats paral·leles, la proximitat d’este enclavament al Museu Faller i la presència habitual de molts turistes en la zona. “Amb el canvi esperem arribar a un nou segment de públic, a banda dels visitants que cada any rebem. Es tracta d’intentar atraure el turista cap a la festa, despertar la seua curiositat i el seu interès. Per a aconseguir-ho entenem que el Museu de les Ciències és l’espai ideal”, ha assegurat Fuset.

L’Exposició del Ninot es trasllada al Museu de les Ciències després d’haver-se instal·lat els últims anys en l’esplanada del Centre Comercial Nuevo Centro. Abans, també la van acollir la Llotja i els baixos del Mercat de Russafa i el Mercat Central. “Amb les dimensions actuals l’exposició no es podria fer a la Llotja”, ha explicat Fuset, qui ha assegurat que este nou canvi d’ubicació també servirà per contribuir al creixement de l’Exposició del Ninot.

La Sala d’Arcs es troba en la planta baixa del Museu de les Ciències i compta amb 2.900 metres quadrats de superfície diàfana. A més, la disponibilitat d’una sala de conferències i una altra d’actes permetrà la realització de xarrades i unes altres activitats complementàries.

El preu de l’entrada serà de tres euros per al públic en general. Hi haurà, no obstant això, una entrada reduïda, d’1,50 euros per a les xiquetes i els xiquets, les persones majors i les sòcies i els socis de la Ciutat de les Arts i les Ciències.

L’Exposició del Ninot de 2016 estarà oberta des del 5 de febrer fins el 15 de març i es preveu que comptarà amb més de 700 ninots. 

Fallas
Junta Central Fallera
Avenida de la Plata 117
46006 Valencia (ESPAÑA)
Teléfono 963 521 730
Horario: 17h a 20h

Junta Central Fallera informa sobre l'ús de les cookies en la seua pàgina web.

Llegir més

Accepte