• Enlace Slider home mascletás (8)

Junta Central Fallera

  • Inici
  • Notícies
  • La Cambra de Comerç s’implicarà en l’elaboració del pla estratègic de les falles

La Cambra de Comerç s’implicarà en l’elaboració del pla estratègic de les falles

El Ple de l’Ajuntament de València del 30 d’octubre va aprovar, a proposta de l’equip de govern, impulsar l’elaboració d’un pla estratègic que servirà per a analitzar els impactes econòmic, turístic i social de les Falles a la ciutat de València.

 

A fi de posar en marxa esta iniciativa, el regidor de Cultura Festiva, Pere Fuset, i el secretari general de la Junta Central Fallera, Pepe Martínez Tormo, s’han reunit hui amb el president de la Cambra de Comerç de València, José Vicente Morata. En la reunió, s’ha recalcat la importància de disposar d’un estudi d’impacte econòmic que reflectisca de manera fidedigna quin és el retorn econòmic de les Falles a la ciutat i que quantifique el paper de la festa gran de València com a dinamitzador econòmic i turístic. Morata s’ha mostrat receptiu a la proposta i col·laborarà des de la Cambra amb les universitats valencianes per a desenvolupar conjuntament un estudi d’impacte econòmic que formarà part dels treballs necessaris per a l’el·laboració del pla estratègic.

Fuset s’ha mostrat molt agraït amb el fet que el president Morata també haja aprofitat la reunió per a traslladar-li el seu suport a la candidatura de les Falles a Patrimoni Immaterial de la Humanitat de la UNESCO.

En acabar la reunió, Fuset s’ha declarat “molt satisfet amb la implicació de la Cambra de Comerç” i ha anunciat que este és només el primer pas en el camí cap al Pla Estratègic de les Falles, “que ha de servir per a millorar la nostra festa i esprémer al màxim les seues potencialitats com a motor econòmic, turístic i social de la nostra ciutat”.

Fallas
Junta Central Fallera
Avenida de la Plata 117
46006 Valencia (ESPAÑA)
Teléfono 963 521 730
Horario: 17h a 20h

Junta Central Fallera informa sobre l'ús de les cookies en la seua pàgina web.

Llegir més

Accepte